Sot 13:27

shitje

10 000 €
Troje, Artanë
Betoniere Astra 84.45 - mikser - impiant betoni
Sot 10:57

Betoniere Astra 84.45 - mikser - impiant betoni

15 000 €
Kamiona/ Vinça/ Eskavator, Artanë
Sot 10:18

shitje

10 000 €
Troje, Artanë
Fabrik Betoni
Dje 22:06

Fabrik Betoni

25 000 €
Ndërmarrje, Artanë
Elektromotorr 120W makineri pllakash- impiant betoni- mikser
Dje 20:54

Elektromotorr 120W makineri pllakash- impiant betoni- mikser


Kamiona/ Vinça/ Eskavator, Artanë
Dje 16:55

Punoni online dhe fitoni para nga shtepia


Punësim, Artanë
Dje 12:01

lop dhe vjeta komplet


Makina bujqësore/pyllore, Artanë
Kompresor ajri - Fabrike tullash Impiant betoni
Dje 11:41

Kompresor ajri - Fabrike tullash Impiant betoni


Kamiona/ Vinça/ Eskavator, Artanë
iPhone 6 + 16GB , 64GB , 128GB
Dje 11:09

iPhone 6 + 16GB , 64GB , 128GB

500 €
Telefona, Artanë
Dje 09:42

Punoni online dhe fitoni para nga shtepia


Punësim, Artanë
Landini blizzard 65
Dje 03:45

Landini blizzard 65

14 200 €
Makina bujqësore/pyllore, Artanë
Pjese per Fabrike tullash , impiant betoni - mikser
Dje 01:08

Pjese per Fabrike tullash , impiant betoni - mikser


Kamiona/ Vinça/ Eskavator, Artanë
20 Maj 22:07

shitje

10 000 €
Troje, Artanë
Rimorkjo per kamion ribaltabile - kiper
20 Maj 19:51

Rimorkjo per kamion ribaltabile - kiper

4 800 €
Kamiona/ Vinça/ Eskavator, Artanë
Brand new Eos and Sigma Skype: Applestoreltd11
20 Maj 18:02

Brand new Eos and Sigma Skype: Applestoreltd11

300 €
Audio/ Video/ TV/ Foto, Artanë
Stampa per impiant per kocka anesore Hes , Impiant betoni
20 Maj 14:38

Stampa per impiant per kocka anesore Hes , Impiant betoni


Kamiona/ Vinça/ Eskavator, Artanë
TRAKTOR  U SHIT 5000 ERO FLM TREGU
20 Maj 11:22

TRAKTOR U SHIT 5000 ERO FLM TREGU

5 000 €
Pjesë/ Pajisje për vetura, Artanë
Çarëse e drunjëve
20 Maj 10:17

Çarëse e drunjëve

1 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Artanë
Samsung Galaxy S6 Edge
20 Maj 09:32

Samsung Galaxy S6 Edge

450 €
Telefona, Artanë
Impiant betoni Oru - betonjerk ,mikser
19 Maj 16:24

Impiant betoni Oru - betonjerk ,mikser

8 500 €
Kamiona/ Vinça/ Eskavator, Artanë
Brand new iphone 6 and 6 plus (buy 2 get 1 free) Skype: Appl
19 Maj 14:43

Brand new iphone 6 and 6 plus (buy 2 get 1 free) Skype: Appl

450 €
Telefona, Artanë
POMPE PER BETON PUTZMEISTER BRF 3209 - impiant betoni
19 Maj 14:39

POMPE PER BETON PUTZMEISTER BRF 3209 - impiant betoni


Kamiona/ Vinça/ Eskavator, Artanë
Eskavator 320BLNVA Caterpillar-lug ngarkus-fadrome - bager
19 Maj 11:53

Eskavator 320BLNVA Caterpillar-lug ngarkus-fadrome - bager

34 000 €
Kamiona/ Vinça/ Eskavator, Artanë
Kryej Keto Sherbime
18 Maj 19:46

Kryej Keto Sherbime


Punësim, Artanë
18 Maj 19:25

dhen lop


Makina bujqësore/pyllore, Artanë
makina bujqesore massey ferguson 6280
18 Maj 10:52

makina bujqesore massey ferguson 6280

3 000 €
Makina bujqësore/pyllore, Artanë
17 Maj 08:46

Makine për bluarje / 4 kuaj fuqi.

900 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Artanë
shes qenin lluks
16 Maj 21:49

shes qenin lluks

50 €
Kafshë, Artanë
ne jemi të ndihmës financiare në një normë të ulët interesi
16 Maj 15:44

ne jemi të ndihmës financiare në një normë të ulët interesi

5 000 €
Shërbime, Artanë
15 Maj 13:39

3


Troje, Artanë
POMPE PER BETON MECBO 38M mikser - impiant betoni
15 Maj 11:17

POMPE PER BETON MECBO 38M mikser - impiant betoni

64 000 €
Kamiona/ Vinça/ Eskavator, Artanë
PRODHIM I ELEMENTEVE TE BETONIT ZENIT 940,IMPIANT BETONI
12 Maj 20:19

PRODHIM I ELEMENTEVE TE BETONIT ZENIT 940,IMPIANT BETONI


Kamiona/ Vinça/ Eskavator, Artanë
12 Maj 19:10

lop qumshtore


Makina bujqësore/pyllore, Artanë
Palm Vegetable Oil
11 Maj 14:12

Palm Vegetable Oil

550 €
Telefona, Artanë
Lares zalli - impiant betoni - mikser
08 Maj 10:28

Lares zalli - impiant betoni - mikser

3 500 €
Kamiona/ Vinça/ Eskavator, Artanë
Traktor
03 Maj 23:16

Traktor


Makina bujqësore/pyllore, Artanë
26 Prill 17:28

motorrkorse

2 000 €
Makina bujqësore/pyllore, Artanë
traktor
25 Mars 20:12

traktor

5 500 €
Makina bujqësore/pyllore, Artanë
SKAJ nga Gjermania
22 Mars 01:07

SKAJ nga Gjermania


Makina/ Pajisje & Inventar, Artanë
shes shum urgjend 2 qen te sharrit dhe melez
05 Jan 13:16

shes shum urgjend 2 qen te sharrit dhe melez

100 €
Kafshë, Artanë
Fiat 80=90
17 Dhjet 12:31

Fiat 80=90

17 500 €
Makina bujqësore/pyllore, Artanë
ekstra dyer dhe dritare nr,045474071
09 Dhjet 21:04

ekstra dyer dhe dritare nr,045474071

60 €
Mobilje & Rregullim shtëpiak, Artanë
Dyer dhe Dritare me dimensione te ndryshme nr,045474071
05 Dhjet 09:16

Dyer dhe Dritare me dimensione te ndryshme nr,045474071

65 €
Mobilje & Rregullim shtëpiak, Artanë
punojm dyer dhe dritare te drurit
03 Dhjet 23:18

punojm dyer dhe dritare te drurit

60 €
Mobilje & Rregullim shtëpiak, Artanë
IVECO STRAILIS 2011 450 E5 ME VINC 17.5 METER TONAZH MAX 25
17 Nënt 11:27

IVECO STRAILIS 2011 450 E5 ME VINC 17.5 METER TONAZH MAX 25

75 000 €
Kamiona/ Vinça/ Eskavator, Artanë
siberian husky puppy
12 Nënt 12:23

siberian husky puppy


Kafshë, Artanë
motorkultivator
02 Nënt 20:52

motorkultivator

800 €
Makina bujqësore/pyllore, Artanë
plug
06 Tetor 14:49

plug

1 500 €
Makina bujqësore/pyllore, Artanë
Honda 2011 motorcyle for sale
15 Shtat 19:19

Honda 2011 motorcyle for sale

450 €
Motoçikleta/ Skutera, Artanë
 DYER AUTOMATIKE PER GARAZHA
15 Shtat 15:40

DYER AUTOMATIKE PER GARAZHA


Vetura, Artanë