Dyer dhe dritare 25%ZbritjeSezonale LAMI PLAST
Sot 10:19

Dyer dhe dritare 25%ZbritjeSezonale LAMI PLAST

85 €
Ndërtimtari, Fushë Kosovë
Nderroj
Sot 10:13

Nderroj


Ndërtimtari, Prishtinë
ndertimtari
Sot 09:31

ndertimtari


Ndërtimtari, Fushë Kosovë
dyer te dhomave viber+38344933548
Sot 09:21

dyer te dhomave viber+38344933548

60 €
Ndërtimtari, Mitrovicë
Shitën 1500 Zopa Ceremide
Sot 09:18

Shitën 1500 Zopa Ceremide


Ndërtimtari, Mitrovicë
NIVELIZIM TE DYSHEMEVE -ybercuk
Sot 08:31

NIVELIZIM TE DYSHEMEVE -ybercuk


Ndërtimtari, Prishtinë
Shitën 1500 Zopa Ceremide
Sot 07:28

Shitën 1500 Zopa Ceremide


Ndërtimtari, Vushtrri
dyer te dhomave me montim viber+37744641965
Sot 03:16

dyer te dhomave me montim viber+37744641965

60 €
Ndërtimtari, Gjilan
Dyer dhe dritare 25%ZbritjeSezonale LAMI PLAST
Dje 23:38

Dyer dhe dritare 25%ZbritjeSezonale LAMI PLAST

85 €
Ndërtimtari, Besianë
Dyer dhe dritare 25%ZbritjeSezonale LAMI PLAST
Dje 23:07

Dyer dhe dritare 25%ZbritjeSezonale LAMI PLAST

85 €
Ndërtimtari, Drenas
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
Dje 21:25

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

60 000 000 €
Ndërtimtari, Prishtinë
Dyer dhe dritare 25%ZbritjeSezonale LAMI PLAST
Dje 19:37

Dyer dhe dritare 25%ZbritjeSezonale LAMI PLAST

85 €
Ndërtimtari, Lipjan
INSTALUS I UJIT DHE KANALIZIMIT
Dje 19:13

INSTALUS I UJIT DHE KANALIZIMIT


Ndërtimtari, Prishtinë
Marrim qfardo makine me kompenzim pune
Dje 18:32

Marrim qfardo makine me kompenzim pune


Ndërtimtari, Prishtinë
Shes biznesin në Ulpian-Prishtinë perball restoran
Dje 18:22

Shes biznesin në Ulpian-Prishtinë perball restoran


Ndërtimtari, Prishtinë
Dyer dhe dritare nga Fenster Plast
Dje 18:15

Dyer dhe dritare nga Fenster Plast


Ndërtimtari, Ferizaj
Punojm me Rrasa ne ter rajonet e Kosoves
Dje 17:33

Punojm me Rrasa ne ter rajonet e Kosoves


Ndërtimtari, Fushë Kosovë
3 bure
Dje 17:30

3 bure

30 €
Ndërtimtari, Prishtinë
Dyer dhe dritare 25%ZbritjeSezonale LAMI PLAST
Dje 17:27

Dyer dhe dritare 25%ZbritjeSezonale LAMI PLAST

85 €
Ndërtimtari, Deçan
dyer te dhomave viber+38344933548
Dje 17:22

dyer te dhomave viber+38344933548

60 €
Ndërtimtari, Ferizaj
Blej banesën tënde me vetëm 1500 paradhënie
Dje 13:55

Blej banesën tënde me vetëm 1500 paradhënie


Ndërtimtari, Prishtinë
dyer te dhomave me montim viber+37744641965
Dje 12:50

dyer te dhomave me montim viber+37744641965

60 €
Ndërtimtari, Gjakovë
Qeramikë Punues
Dje 12:15

Qeramikë Punues


Ndërtimtari, Ferizaj
Shërbime të sanitarisë - Vëllezërit Qukolli
Dje 10:04

Shërbime të sanitarisë - Vëllezërit Qukolli


Ndërtimtari, Ferizaj
Dyer per garazh me kiper fabrikisht
Dje 09:47

Dyer per garazh me kiper fabrikisht

100 €
Ndërtimtari, Ferizaj
Dje 09:09

Ndertimtari


Ndërtimtari, Prishtinë
Izolim dhe Fasadim nga "Greta Com"
Dje 08:26

Izolim dhe Fasadim nga "Greta Com"


Ndërtimtari, Prishtinë
22 Prill 23:59

Mjeshter per instalimin e uit dhe nxemjes qendrore


Ndërtimtari, Prishtinë
22 Prill 23:09

-


Ndërtimtari, Prishtinë
Dyer dhe dritare 25%ZbritjeSezonale LAMI PLAST
22 Prill 22:42

Dyer dhe dritare 25%ZbritjeSezonale LAMI PLAST

85 €
Ndërtimtari, Ferizaj
Dyer dhe dritare 25%ZbritjeSezonale LAMI PLAST
22 Prill 21:41

Dyer dhe dritare 25%ZbritjeSezonale LAMI PLAST

85 €
Ndërtimtari, Gjakovë
Shitën 1500Zopa Ceremide
22 Prill 20:42

Shitën 1500Zopa Ceremide

249 €
Ndërtimtari, Prishtinë
Instalues i ujit dhe kanalizimit
22 Prill 19:56

Instalues i ujit dhe kanalizimit


Ndërtimtari, Prishtinë
22 Prill 19:39

Kerkoj pun fasader

35 €
Ndërtimtari, Therandë
Skela pontegjio
22 Prill 17:05

Skela pontegjio

12 €
Ndërtimtari, Prishtinë
Ndertimtari
22 Prill 16:18

Ndertimtari


Ndërtimtari, Prishtinë
22 Prill 16:17

Dyer dhe dritare 25%ZbritjeSezonale LAMI PLAST

85 €
Ndërtimtari, Drenas
22 Prill 15:22

Meremetim, rregullim

1 €
Ndërtimtari, Prishtinë
ofrojm oferta te mira per sezonin veror
22 Prill 13:54

ofrojm oferta te mira per sezonin veror


Ndërtimtari, Prishtinë
Dritare
22 Prill 13:24

Dritare

90 €
Ndërtimtari, Vushtrri
Zhabica ne shitje
22 Prill 11:43

Zhabica ne shitje


Ndërtimtari, Therandë
Skele Rieder te ardhura nga zvicra 70’000m2
22 Prill 11:22

Skele Rieder te ardhura nga zvicra 70’000m2


Ndërtimtari, Rahovec
shesim materiale per shtepi
22 Prill 11:11

shesim materiale per shtepi

1 €
Ndërtimtari, Prishtinë
Dyer dhe dritare 25%ZbritjeSezonale LAMI PLAST
22 Prill 09:01

Dyer dhe dritare 25%ZbritjeSezonale LAMI PLAST


Ndërtimtari, Pejë
Kryejm keto pun:
21 Prill 21:08

Kryejm keto pun:


Ndërtimtari, Prishtinë
Dyer dhe dritare 25%ZbritjeSezonale LAMI PLAST
21 Prill 19:19

Dyer dhe dritare 25%ZbritjeSezonale LAMI PLAST

85 €
Ndërtimtari, Malishevë
Kerkoj pun ndertimtari
21 Prill 14:25

Kerkoj pun ndertimtari


Ndërtimtari, Prishtinë
Dyer dhe dritare 25%ZbritjeSezonale LAMI PLAST
21 Prill 13:47

Dyer dhe dritare 25%ZbritjeSezonale LAMI PLAST

85 €
Ndërtimtari, Malishevë
21 Prill 12:15

Kerkoj pun si instalus I uit dhe nxemjes qendrore


Ndërtimtari, Prishtinë
krym keto punmolr fasad gled inxhyra gipcer
21 Prill 12:13

krym keto punmolr fasad gled inxhyra gipcer

35 €
Ndërtimtari, Prishtinë
Galeria
35 €