Menaxherë dhe Asistentë
Sot 16:59

Menaxherë dhe Asistentë


Jashtë vendit, Prishtinë
Kuzhinier/e (Suedi)
Sot 16:15

Kuzhinier/e (Suedi)


Jashtë vendit, Prishtinë
Saldues  (Gjermani)
Sot 15:53

Saldues (Gjermani)

3 200 €
Jashtë vendit, Prishtinë
Sot 15:45

lidhje serioze


Jashtë vendit, Prishtinë
Enëlarës/e (Zvicer)
Sot 15:35

Enëlarës/e (Zvicer)


Jashtë vendit, Prishtinë
Recepsionist (Zvicer)
Sot 14:48

Recepsionist (Zvicer)


Jashtë vendit, Prishtinë
Sot 13:10

Toke per shitje ne Llapne Selo

3 500 €
Jashtë vendit, Graçanicë
Kamarierë (Austri)
Sot 12:08

Kamarierë (Austri)


Jashtë vendit, Prishtinë
 Auditorë dhe kontabilist
Sot 11:51

Auditorë dhe kontabilist


Jashtë vendit, Prishtinë
Kopshtar(Ndihmës) në Gjermani
Dje 21:58

Kopshtar(Ndihmës) në Gjermani


Jashtë vendit, Prishtinë
Oferta Pune Saldues Ne (Gjermani)
Dje 21:51

Oferta Pune Saldues Ne (Gjermani)


Jashtë vendit, Prishtinë
Elektricist (Gjermani)
Dje 20:00

Elektricist (Gjermani)


Jashtë vendit, Prishtinë
Teknik shtëpiak (elektricist, zdrukthëtar, punëtor
Dje 19:30

Teknik shtëpiak (elektricist, zdrukthëtar, punëtor


Jashtë vendit, Prishtinë
Kuzhinier (Zvicër)
Dje 07:49

Kuzhinier (Zvicër)


Jashtë vendit, Prishtinë
Elektricist (Gjermani)
17 Shtat 23:31

Elektricist (Gjermani)


Jashtë vendit, Prishtinë
MAGAZINE ME ZYRA-  SHKUP, VIZBEG
17 Shtat 22:22

MAGAZINE ME ZYRA- SHKUP, VIZBEG


Jashtë vendit, Prishtinë
Punëtor i kualifikuar/Murator/Betonier/Prodhues i
17 Shtat 22:22

Punëtor i kualifikuar/Murator/Betonier/Prodhues i

3 000 €
Jashtë vendit, Prishtinë
Zdrukthëtar (Gjermani)
17 Shtat 21:39

Zdrukthëtar (Gjermani)


Jashtë vendit, Prishtinë
Oferta Pune Saldues Ne (Gjermani)
17 Shtat 20:36

Oferta Pune Saldues Ne (Gjermani)


Jashtë vendit, Prishtinë
Mjeshtër i lyerjes/Nëpunës (Zvicër)
17 Shtat 18:30

Mjeshtër i lyerjes/Nëpunës (Zvicër)


Jashtë vendit, Prishtinë
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
17 Shtat 04:10

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

60 000 000 €
Jashtë vendit, Burim
Menaxher i Programit (Zvicër)
16 Shtat 20:25

Menaxher i Programit (Zvicër)


Jashtë vendit, Prishtinë
Agjent i mbështetjes teknike (Kanadë)
16 Shtat 11:25

Agjent i mbështetjes teknike (Kanadë)


Jashtë vendit, Prishtinë
Inxhinier (Zvicër)
15 Shtat 14:13

Inxhinier (Zvicër)


Jashtë vendit, Prishtinë
Marangoz/montues si shitës GJERMANI
15 Shtat 13:06

Marangoz/montues si shitës GJERMANI


Jashtë vendit, Prishtinë
 Teknikë i kualifikuar i zejeve të ndryshme.
15 Shtat 09:16

Teknikë i kualifikuar i zejeve të ndryshme.


Jashtë vendit, Prishtinë
Ndihmës në ndërtimtari (Gjermani)
13 Shtat 14:30

Ndihmës në ndërtimtari (Gjermani)


Jashtë vendit, Prishtinë
Zdrukthëtar (GJERMANI)
12 Shtat 08:59

Zdrukthëtar (GJERMANI)


Jashtë vendit, Prishtinë
Transport mallrash nga Kosova per Europe
10 Shtat 18:02

Transport mallrash nga Kosova per Europe

1 €
Jashtë vendit, Prishtinë
29 Gusht 15:29

fshi


Jashtë vendit, Prizren
Punesim
11 Gusht 15:17

Punesim


Jashtë vendit, Ferizaj
20 Maj 12:56

lokal nate (nightclub)


Jashtë vendit, Ferizaj
Shitet plac ne shtoj te ulqinit
18 Dhjet 11:53

Shitet plac ne shtoj te ulqinit

45 000 €
Jashtë vendit, Prishtinë
Galeria
1 €