Shes dru te preme, te qara, te thata dhe te terta,
Sot 00:33

Shes dru te preme, te qara, te thata dhe te terta,

25 €
Shpendë, Prishtinë
Shes pleh të pulave (glaca) ne Kolovicë-Prishtinë,
Dje 23:36

Shes pleh të pulave (glaca) ne Kolovicë-Prishtinë,

15 €
Shpendë, Prishtinë
Gjeli
Dje 22:54

Gjeli

15 €
Shpendë, Kastriot
Fazana Golld
Dje 22:45

Fazana Golld

150 €
Shpendë, Lipjan
Dje 22:03

Inkubator për 200 vezë

230 €
Shpendë, Vushtrri
Shes pleh të pulave (glaca) ne Kolovicë-Prishtinë,
Dje 21:27

Shes pleh të pulave (glaca) ne Kolovicë-Prishtinë,

15 €
Shpendë, Prishtinë
Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prishti
Dje 21:26

Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prishti

500 €
Shpendë, Prishtinë
Pulat sharka
Dje 20:59

Pulat sharka


Shpendë, Skenderaj
Shitet Inkubatori automatik për 200 vezë
Dje 19:44

Shitet Inkubatori automatik për 200 vezë

200 €
Shpendë, Vushtrri
Shes gjela dhe pula tkatunit
Dje 19:27

Shes gjela dhe pula tkatunit


Shpendë, Lipjan
Gjeli brahma white
Dje 18:20

Gjeli brahma white

27 €
Shpendë, Besianë
Shes vez te katunit
Dje 18:11

Shes vez te katunit

5 €
Shpendë, Prishtinë
Shabo
Dje 17:41

Shabo


Shpendë, Lipjan
pulat sharka
Dje 16:06

pulat sharka


Shpendë, Skenderaj
Shes pleh të pulave (glaca) ne Kolovicë-Prishtinë,
Dje 13:57

Shes pleh të pulave (glaca) ne Kolovicë-Prishtinë,

15 €
Shpendë, Prishtinë
Pauna
Dje 13:36

Pauna

90 €
Shpendë, Klinë
Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prishti
Dje 12:29

Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prishti

500 €
Shpendë, Prishtinë
Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prishti
Dje 12:12

Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prishti

400 €
Shpendë, Prishtinë
3 Plluma
Dje 11:55

3 Plluma

55 €
Shpendë, Lipjan
Shes pleh të pulave (glaca) ne Kolovicë-Prishtinë,
Dje 09:51

Shes pleh të pulave (glaca) ne Kolovicë-Prishtinë,

15 €
Shpendë, Prishtinë
Shes pleh të pulave (glaca) ne Kolovicë-Prishtinë,
Dje 09:47

Shes pleh të pulave (glaca) ne Kolovicë-Prishtinë,

15 €
Shpendë, Prishtinë
Shes pleh të pulave (glaca) ne Kolovicë-Prishtinë,
23 Mars 23:16

Shes pleh të pulave (glaca) ne Kolovicë-Prishtinë,

15 €
Shpendë, Prishtinë
Vez te pulave per inkubim
23 Mars 22:29

Vez te pulave per inkubim

1 €
Shpendë, Vushtrri
Shes pleh të pulave (glaca) ne Kolovicë-Prishtinë,
23 Mars 21:57

Shes pleh të pulave (glaca) ne Kolovicë-Prishtinë,

15 €
Shpendë, Prishtinë
Shes pleh të pulave (glaca) ne Kolovicë-Prishtinë,
23 Mars 18:43

Shes pleh të pulave (glaca) ne Kolovicë-Prishtinë,

15 €
Shpendë, Prishtinë
Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prishti
23 Mars 16:44

Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prishti

500 €
Shpendë, Prishtinë
Vez t pulav Brahma orginal
23 Mars 15:00

Vez t pulav Brahma orginal


Shpendë, Lipjan
Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prishti
23 Mars 14:44

Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prishti

400 €
Shpendë, Prishtinë
Shes pleh të pulave (glaca) ne Kolovicë-Prishtinë,
23 Mars 13:28

Shes pleh të pulave (glaca) ne Kolovicë-Prishtinë,

15 €
Shpendë, Prishtinë
  Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prish
23 Mars 12:42

Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prish

500 €
Shpendë, Prishtinë
Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prishti
23 Mars 12:27

Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prishti

500 €
Shpendë, Prishtinë
Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prishti
23 Mars 12:18

Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prishti

500 €
Shpendë, Prishtinë
Shes dru te preme, te qara, te thata dhe te terta,
23 Mars 11:52

Shes dru te preme, te qara, te thata dhe te terta,

25 €
Shpendë, Prishtinë
Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prishti
23 Mars 11:05

Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prishti

500 €
Shpendë, Prishtinë
Piknizer
23 Mars 08:50

Piknizer

150 €
Shpendë, Gjakovë
Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prishti
23 Mars 08:46

Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prishti

500 €
Shpendë, Prishtinë
Shes shota te vogla dhe shota te mdha
22 Mars 22:09

Shes shota te vogla dhe shota te mdha

15 €
Shpendë, Skenderaj
Shes pleh të pulave (glaca) ne Kolovicë-Prishtinë,
22 Mars 15:51

Shes pleh të pulave (glaca) ne Kolovicë-Prishtinë,

15 €
Shpendë, Prishtinë
Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prishti
22 Mars 12:37

Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prishti

500 €
Shpendë, Prishtinë
  Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prish
22 Mars 11:54

Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prish

500 €
Shpendë, Prishtinë
Shes pleh të pulave (glaca) ne Kolovicë-Prishtinë,
22 Mars 11:15

Shes pleh të pulave (glaca) ne Kolovicë-Prishtinë,

15 €
Shpendë, Prishtinë
Shesim zojgjo te fllanzave edhe pulave
22 Mars 08:17

Shesim zojgjo te fllanzave edhe pulave


Shpendë, Pejë
Shes pleh të pulave (glaca) ne Kolovicë-Prishtinë,
21 Mars 21:27

Shes pleh të pulave (glaca) ne Kolovicë-Prishtinë,

15 €
Shpendë, Prishtinë
Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prishti
21 Mars 17:50

Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prishti

500 €
Shpendë, Prishtinë
Shes pleh të pulave (glaca) ne Kolovicë-Prishtinë,
21 Mars 11:11

Shes pleh të pulave (glaca) ne Kolovicë-Prishtinë,

15 €
Shpendë, Prishtinë
inkubator
21 Mars 09:33

inkubator

60 €
Shpendë, Prizren
Shes pleh të pulave (glaca) ne Kolovicë-Prishtinë,
21 Mars 09:03

Shes pleh të pulave (glaca) ne Kolovicë-Prishtinë,

15 €
Shpendë, Prishtinë
Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prishti
20 Mars 21:44

Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prishti

500 €
Shpendë, Prishtinë
Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prishti
20 Mars 16:59

Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prishti

500 €
Shpendë, Prishtinë
  Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prish
20 Mars 15:50

Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prish

500 €
Shpendë, Prishtinë
Galeria
15 €
15 €
15 €