Syze EA origjinale
Sot 16:51

Syze EA origjinale

20 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
Festina
Sot 11:53

Festina

50 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
BLEJ ORA ORIGJINALE 6000$
Sot 02:11

BLEJ ORA ORIGJINALE 6000$


Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
Festina
Dje 13:08

Festina

50 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
Festina
Dje 12:54

Festina

90 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Mitrovicë
Esprit
Dje 11:03

Esprit

50 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
Or dore
Dje 08:25

Or dore

35 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
Zinxhir
21 Qersh 23:54

Zinxhir

220 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prizren
Ascot
21 Qersh 23:12

Ascot

50 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
Syza Lacoste
21 Qersh 13:49

Syza Lacoste

50 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prizren
Emra nga argjendi
20 Qersh 01:17

Emra nga argjendi

15 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Pejë
Rolex GMT II Replica 1:1 AAA
19 Qersh 20:28

Rolex GMT II Replica 1:1 AAA

200 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Zubin Potok
Crisma
19 Qersh 16:14

Crisma

30 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
Ora
18 Qersh 10:44

Ora

500 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Skenderaj
or dore
17 Qersh 12:15

or dore

200 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Malishevë
Syze t Markes woodone
13 Qersh 18:36

Syze t Markes woodone

80 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
ORA
08 Qersh 14:30

ORA

10 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Mitrovicë
Sport Watch
19 Maj 02:10

Sport Watch

35 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Gjilan
Shes ore te reja.
17 Maj 08:30

Shes ore te reja.

20 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
Shes hublot origal.
15 Maj 23:21

Shes hublot origal.


Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Ferizaj
Çanta për femra - 100% Origjinal punë dore
09 Prill 23:48

Çanta për femra - 100% Origjinal punë dore

15 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Dardanë
Nike AirMax-New2016-
07 Prill 03:20

Nike AirMax-New2016-

25 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Pejë
Syza "Louis Vuitton"
07 Prill 03:20

Syza "Louis Vuitton"

25 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Pejë
Singjir Dore dhe Unaz Diesel nga gjermania
19 Mars 20:01

Singjir Dore dhe Unaz Diesel nga gjermania

100 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Ferizaj
OMEGA
19 Mars 10:51

OMEGA


Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Pejë
Bretling
18 Mars 23:53

Bretling


Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Pejë
Shes Oren Esprit
18 Mars 19:21

Shes Oren Esprit

150 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
Kurora Nuserie
17 Mars 00:43

Kurora Nuserie

30 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Pejë
Shes qaforen
13 Mars 22:50

Shes qaforen

5 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
Bizhuteri
27 Shku 21:13

Bizhuteri

1 000 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Ferizaj
Orë Fosil ?
17 Shku 14:03

Orë Fosil ?

100 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Pejë
samsung gear s
17 Shku 07:33

samsung gear s

200 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Besianë
Syzat Versace-Jan shitttt
01 Shku 07:15

Syzat Versace-Jan shitttt


Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Pejë
Syza "Chanel"Jan shitttt
01 Shku 07:15

Syza "Chanel"Jan shitttt


Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Pejë
Syza "Versace".Jan shitttt
01 Shku 07:15

Syza "Versace".Jan shitttt


Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Pejë
Syza Prada..jan shitttt
01 Shku 07:15

Syza Prada..jan shitttt

25 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Pejë
Ore
17 Jan 16:35

Ore

350 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Gjilan
shes zingjirin
28 Dhjet 15:55

shes zingjirin

20 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
Zingjir Argjendi KRRAL
27 Dhjet 22:57

Zingjir Argjendi KRRAL

60 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Gjilan
Orë dore
14 Dhjet 17:46

Orë dore

25 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
Ora
14 Dhjet 14:38

Ora

80 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
13 Dhjet 14:38

Kthyerja e ngjyres se flokut si me par...

25 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
Shitet Biznesi Argjentari dhe Accessor
07 Dhjet 16:14

Shitet Biznesi Argjentari dhe Accessor

1 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Gjilan
Knockaround - syze / syza
26 Nënt 15:48

Knockaround - syze / syza

45 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
Nike AirMax-jan shittt
10 Tetor 14:56

Nike AirMax-jan shittt

35 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Pejë
Syze dielli Ray Ban per meshkuj
10 Tetor 02:57

Syze dielli Ray Ban per meshkuj

15 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
Ora automatike zeno
04 Tetor 11:06

Ora automatike zeno


Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Ferizaj
Emra nga Ari dhe Argjendi (Me Porosi)
02 Tetor 16:05

Emra nga Ari dhe Argjendi (Me Porosi)


Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
Ora diesel
01 Tetor 13:52

Ora diesel


Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Ferizaj
Ore
27 Shtat 18:41

Ore

150 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Vushtrri
Galeria
200 €
35 €