Shes maqin  170€
Dje 23:43

Shes maqin 170€

170 €
Makina bujqësore/pyllore, Vushtrri
U shit flm tregu kosovar
Dje 23:32

U shit flm tregu kosovar

120 €
Makina bujqësore/pyllore, Lipjan
New Holland 8160 1998
Dje 23:01

New Holland 8160 1998

4 400 €
Makina bujqësore/pyllore, Fushë Kosovë
Paisje per pula
Dje 22:25

Paisje per pula


Makina bujqësore/pyllore, Fushë Kosovë
shes kosa bari
Dje 21:40

shes kosa bari


Makina bujqësore/pyllore, Prishtinë
Caterpillar 422E 2008
Dje 20:26

Caterpillar 422E 2008

6 000 €
Makina bujqësore/pyllore, Gjilan
Shes traktor imt 539 ne gjendje te rregullt!
Dje 18:16

Shes traktor imt 539 ne gjendje te rregullt!


Makina bujqësore/pyllore, Ferizaj
SHITET LINJE PRODHIMI PER LENGJE FRUTASH
Dje 17:53

SHITET LINJE PRODHIMI PER LENGJE FRUTASH

30 000 €
Makina bujqësore/pyllore, Gjakovë
Shes Traktorin Linder austriak
Dje 11:59

Shes Traktorin Linder austriak


Makina bujqësore/pyllore, Prishtinë
Shes  Traktorin Vladimirec me pllugj
Dje 11:22

Shes Traktorin Vladimirec me pllugj

1 100 €
Makina bujqësore/pyllore, Lipjan
Traktor
Dje 10:35

Traktor

3 000 €
Makina bujqësore/pyllore, Prishtinë
Për Rakovic 65
Dje 10:23

Për Rakovic 65


Makina bujqësore/pyllore, Rahovec
lidhese bari Welger
Dje 09:38

lidhese bari Welger


Makina bujqësore/pyllore, Fushë Kosovë
Frez
Dje 07:17

Frez

350 €
Makina bujqësore/pyllore, Gjakovë
Mulli per koncentrat
Dje 05:01

Mulli per koncentrat


Makina bujqësore/pyllore, Viti
Rimorkio per shperndarjen e plehut
Dje 04:25

Rimorkio per shperndarjen e plehut


Makina bujqësore/pyllore, Viti
Kaca te rrushit
Dje 02:01

Kaca te rrushit

30 €
Makina bujqësore/pyllore, Rahovec
Shes mjellsen becker me ajr
05 Qersh 22:45

Shes mjellsen becker me ajr


Makina bujqësore/pyllore, Gjakovë
Lug per traktor
05 Qersh 22:02

Lug per traktor


Makina bujqësore/pyllore, Prizren
kos
05 Qersh 21:30

kos

1 050 €
Makina bujqësore/pyllore, Malishevë
imt 539 2004 mundsi ndrrimi
05 Qersh 20:10

imt 539 2004 mundsi ndrrimi

1 €
Makina bujqësore/pyllore, Prishtinë
Shitet rimorkio
05 Qersh 19:41

Shitet rimorkio

800 €
Makina bujqësore/pyllore, Prishtinë
New Holland TM 135 2002
05 Qersh 18:38

New Holland TM 135 2002

4 200 €
Makina bujqësore/pyllore, Ferizaj
05 Qersh 18:21

Shes frytin


Makina bujqësore/pyllore, Burim
Deutz
05 Qersh 17:49

Deutz


Makina bujqësore/pyllore, Malishevë
Fargusan
05 Qersh 15:31

Fargusan

3 200 €
Makina bujqësore/pyllore, Viti
shes seren
05 Qersh 15:30

shes seren


Makina bujqësore/pyllore, Rahovec
shitet linje prodhimi per lengje frutash
05 Qersh 14:53

shitet linje prodhimi per lengje frutash

30 000 €
Makina bujqësore/pyllore, Prishtinë
05 Qersh 13:51

all

1 001 €
Makina bujqësore/pyllore, Artanë
Shitet imt 539
05 Qersh 12:01

Shitet imt 539

3 799 €
Makina bujqësore/pyllore, Drenas
Shitet imt 539
05 Qersh 10:12

Shitet imt 539

3 799 €
Makina bujqësore/pyllore, Drenas
Shitet traktori imt 542 kumplet me rimork
05 Qersh 09:37

Shitet traktori imt 542 kumplet me rimork

4 000 €
Makina bujqësore/pyllore, Therandë
Shes kombajn135
05 Qersh 09:19

Shes kombajn135

12 €
Makina bujqësore/pyllore, Vushtrri
Massey Ferguson 5470 INNBYTTE 2007
05 Qersh 05:02

Massey Ferguson 5470 INNBYTTE 2007

4 500 €
Makina bujqësore/pyllore, Therandë
SHITET LINJE PRODHIMI PER LENGJE FRUTASH
05 Qersh 02:31

SHITET LINJE PRODHIMI PER LENGJE FRUTASH

30 000 €
Makina bujqësore/pyllore, Prishtinë
05 Qersh 02:02

U shit


Makina bujqësore/pyllore, Drenas
bejm prerjen dhe qarjen e druve
04 Qersh 23:31

bejm prerjen dhe qarjen e druve


Makina bujqësore/pyllore, Viti
04 Qersh 23:20

Uni


Makina bujqësore/pyllore, Besianë
Maqin per lop
04 Qersh 11:33

Maqin per lop

200 €
Makina bujqësore/pyllore, Burim
Shitet golldoni me frez dhe kosa figaro italinen
04 Qersh 09:41

Shitet golldoni me frez dhe kosa figaro italinen

1 900 €
Makina bujqësore/pyllore, Klinë
Kosë per traktor
03 Qersh 17:19

Kosë per traktor

200 €
Makina bujqësore/pyllore, Besianë
Traktor
03 Qersh 11:39

Traktor

1 600 €
Makina bujqësore/pyllore, Prishtinë
Shes Traktorin
02 Qersh 20:04

Shes Traktorin

1 400 €
Makina bujqësore/pyllore, Prishtinë
Shes Traktorat dhe pajisjet tjera bujqesore
01 Qersh 20:46

Shes Traktorat dhe pajisjet tjera bujqesore


Makina bujqësore/pyllore, Prishtinë
Shitet imt 539
01 Qersh 17:34

Shitet imt 539

3 799 €
Makina bujqësore/pyllore, Drenas
Shitet traktori
01 Qersh 14:54

Shitet traktori

1 500 €
Makina bujqësore/pyllore, Pejë
Shes traktorin modeli rakovic 60
30 Maj 19:59

Shes traktorin modeli rakovic 60

4 000 €
Makina bujqësore/pyllore, Dardanë
Kamion
27 Maj 18:36

Kamion

3 500 €
Makina bujqësore/pyllore, Prishtinë
Traktor i RI
26 Maj 21:36

Traktor i RI


Makina bujqësore/pyllore, Therandë
kosa
14 Maj 15:55

kosa

2 250 €
Makina bujqësore/pyllore, Gjakovë
Galeria
800 €
4 000 €