Sot 23:12

kerkoj njerez qe flasin mire Anglishten!!

100 000 000 000 €
Punësim, Gjilan
Marangoz (Gjermani)
Sot 23:11

Marangoz (Gjermani)

2 000 €
Punësim, Prishtinë
punesim
Sot 23:10

punesim

1 €
Punësim, Prishtinë
Sot 23:10

Pune nga Shtepia - Shitje


Punësim, Prishtinë
Depoist (Gjermani)
Sot 23:08

Depoist (Gjermani)


Punësim, Prishtinë
Moderatore
Sot 23:05

Moderatore


Punësim, Prishtinë
Sot 23:01

Kerkoj pune


Punësim, Prishtinë
Sot 23:00

Ofrohet vend pune per qift ne mosh dhe serioz


Punësim, Ferizaj
krym keto punmolr fasad gled inxhyra gipcer
Sot 23:00

krym keto punmolr fasad gled inxhyra gipcer

35 €
Punësim, Prishtinë
MOLER GIPSER. VELLEZERIT ZENELI SH.P.K
Sot 22:56

MOLER GIPSER. VELLEZERIT ZENELI SH.P.K

6 €
Punësim, Prishtinë
Ndihmës në Ndërtimtari (Gjermani)
Sot 22:55

Ndihmës në Ndërtimtari (Gjermani)


Punësim, Prishtinë
Sektori i Mjekësisë (Zvicër)
Sot 22:53

Sektori i Mjekësisë (Zvicër)


Punësim, Prishtinë
Agjent të thirrjeve në Gjuhë Gjermane në Gjakovë
Sot 22:51

Agjent të thirrjeve në Gjuhë Gjermane në Gjakovë

500 €
Punësim, Gjakovë
Sot 22:51

Kerkoj pun infemeriere motor e pergjithshme


Punësim, Prishtinë
Sot 22:49

Masazhere private

50 €
Punësim, Prishtinë
Sot 22:48

punsim


Punësim, Prishtinë
sekretaresh
Sot 22:43

sekretaresh


Punësim, Prishtinë
Ndërtimtari(Suedi)
Sot 22:35

Ndërtimtari(Suedi)


Punësim, Prishtinë
Shes kuzhinen komplet
Sot 22:33

Shes kuzhinen komplet

150 €
Punësim, Lipjan
Montues i Mobileve(Gjermani)
Sot 22:31

Montues i Mobileve(Gjermani)


Punësim, Prishtinë
Zyre Juridike PROFESSIONAL,kryen keto sherbime
Sot 22:29

Zyre Juridike PROFESSIONAL,kryen keto sherbime


Punësim, Viti
Sot 22:27

Kosove


Punësim, Prishtinë
Sot 22:24

Kerkojm nji qift ne mosh 40- 60 vjeq.


Punësim, Ferizaj
Elektricist (Gjermani)
Sot 22:23

Elektricist (Gjermani)


Punësim, Prishtinë
Sot 22:20

Kerkoj ‘mirembajtese’

50 €
Punësim, Prishtinë
Murator (Gjermani)
Sot 22:19

Murator (Gjermani)


Punësim, Prishtinë
Sot 22:15

Kerkoj pun si instalus uji nxemje dhe kanalizimi


Punësim, Prishtinë
Agjent të thirrjeve në Gjuhë Gjermane në Ferizaj
Sot 22:07

Agjent të thirrjeve në Gjuhë Gjermane në Ferizaj

500 €
Punësim, Ferizaj
Sot 22:07

Pune


Punësim, Prishtinë
Shofer Kamioni
Sot 22:03

Shofer Kamioni


Punësim, Ferizaj
Sot 21:59

punsim


Punësim, Prishtinë
Sot 21:56

Kerkoje pune


Punësim, Prishtinë
Sot 21:53

kerkoj dado

120 €
Punësim, Fushë Kosovë
Saldues (Suedi)
Sot 21:44

Saldues (Suedi)


Punësim, Prishtinë
puntore per agjensionnin home
Sot 21:36

puntore per agjensionnin home

200 €
Punësim, Prishtinë
nusret
Sot 21:32

nusret


Punësim, Prishtinë
Sot 21:22

krym kero punmolr fasad gled inxhyra gipcer

30 €
Punësim, Prishtinë
Sot 21:21

Agjent tregtar


Punësim, Prishtinë
Sot 21:19

ofroj pune per 3 puntorë krahu


Punësim, Prishtinë
Sot 21:19

Kerkoj pune Kamarier


Punësim, Prishtinë
SHPALLJE PËR PUNË PRAKTIKE
Sot 21:11

SHPALLJE PËR PUNË PRAKTIKE


Punësim, Prishtinë
Sot 21:06

Kerkoj puntore mashkuj per pastrimin e xhamave

250 €
Punësim, Prishtinë
Ofroj Pune
Sot 21:06

Ofroj Pune

900 €
Punësim, Prishtinë
Puntorë/e
Sot 21:02

Puntorë/e


Punësim, Prishtinë
puntore per agjension
Sot 20:49

puntore per agjension

300 €
Punësim, Prishtinë
Koordinator Projekti (Gjermani)
Sot 20:46

Koordinator Projekti (Gjermani)


Punësim, Prishtinë
Ekspert i kontrollimit te cilësisë (Zvicër)
Sot 20:36

Ekspert i kontrollimit te cilësisë (Zvicër)


Punësim, Prishtinë
Agjent i shitjes
Sot 20:29

Agjent i shitjes


Punësim, Prishtinë
Sot 20:27

Kerkoj pun depoist ose shofer me kategori B


Punësim, Prishtinë
Kundenservice Inbound Mw
Sot 20:17

Kundenservice Inbound Mw

600 €
Punësim, Prishtinë
Galeria