SHITET LINJE PRODHIMI PER LENGJE FRUTASH
Sot 18:52

SHITET LINJE PRODHIMI PER LENGJE FRUTASH

1 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prizren
SHITET LINJE PRODHIMI PER LENGJE FRUTASH
Sot 18:45

SHITET LINJE PRODHIMI PER LENGJE FRUTASH


Makina/ Pajisje & Inventar, Fushë Kosovë
Zyre me Qira ne Rrugen B Afer Maxit 24 H
Sot 17:48

Zyre me Qira ne Rrugen B Afer Maxit 24 H

200 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Inventar për barnatore,plusi,reklama 3D
Sot 16:27

Inventar për barnatore,plusi,reklama 3D

2 500 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Therandë
SHITET LINJE PRODHIMI PER LENGJE FRUTASH
Sot 16:21

SHITET LINJE PRODHIMI PER LENGJE FRUTASH


Makina/ Pajisje & Inventar, Fushë Kosovë
SHITET LINJE PRODHIMI PER LENGJE FRUTASH
Sot 16:07

SHITET LINJE PRODHIMI PER LENGJE FRUTASH


Makina/ Pajisje & Inventar, Gjakovë
Maqina kunder lageshtisë dhe mykut
Sot 14:33

Maqina kunder lageshtisë dhe mykut


Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
SHITET LINJE PRODHIMI PER LENGJE FRUTASH
Sot 14:28

SHITET LINJE PRODHIMI PER LENGJE FRUTASH


Makina/ Pajisje & Inventar, Gjilan
MAKINA PER INSEKTE . ?? Transporti Falas.
Sot 14:05

MAKINA PER INSEKTE . ?? Transporti Falas.

20 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Mitrovicë
SHITET LINJE PRODHIMI PER LENGJE FRUTASH
Sot 13:28

SHITET LINJE PRODHIMI PER LENGJE FRUTASH

30 000 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Makinerij për Salveta
Sot 09:13

Makinerij për Salveta

8 500 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Makine qepese industriale
Sot 08:53

Makine qepese industriale

150 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Fushë Kosovë
Shitet inventari/rafta per dyqan
Dje 20:16

Shitet inventari/rafta per dyqan


Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
2x NEW Bitmain ANTMINER S17 PRO 56TH/s IN STOCK
Dje 19:10

2x NEW Bitmain ANTMINER S17 PRO 56TH/s IN STOCK

1 500 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Viti
Apkant hidraulik 8 metra
Dje 18:06

Apkant hidraulik 8 metra

13 500 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Dje 16:53

Boznes

1 799 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Gjilan
Shes paisjet per biznes
Dje 16:33

Shes paisjet per biznes


Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Frigorifer pijesh
Dje 15:04

Frigorifer pijesh


Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Shes frifo
Dje 13:25

Shes frifo


Makina/ Pajisje & Inventar, Fushë Kosovë
Frigorifer për lokal
Dje 12:55

Frigorifer për lokal

200 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prizren
Makine per kokoshka ose pop corn
Dje 11:31

Makine per kokoshka ose pop corn

450 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
SASIA E LIMITUAR ! ?? Transporti Falas.
Dje 08:43

SASIA E LIMITUAR ! ?? Transporti Falas.

10 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Mitrovicë
KUFJE PA KABLLO . ?? Transporti Falas.
Dje 05:58

KUFJE PA KABLLO . ?? Transporti Falas.

12 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Mitrovicë
Trafo (Regullator i Rrymes)
Dje 05:56

Trafo (Regullator i Rrymes)

120 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Besianë
 Thithëse të lagështis
Dje 00:44

Thithëse të lagështis


Makina/ Pajisje & Inventar, Fushë Kosovë
Shiten urgjentisht bilardot
22 Shku 23:57

Shiten urgjentisht bilardot


Makina/ Pajisje & Inventar, Ferizaj
Zyre me Qira te Parku i Qytetit - 125 M2
22 Shku 21:32

Zyre me Qira te Parku i Qytetit - 125 M2

300 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Lokal me Qira ne Fush Kosov te Xhamia Qendrore
22 Shku 19:33

Lokal me Qira ne Fush Kosov te Xhamia Qendrore

300 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Fushë Kosovë
Maqinat kunder LAGESHTISË DHE MYKUT
22 Shku 19:04

Maqinat kunder LAGESHTISË DHE MYKUT

1 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Shes paisje per pasticeri
22 Shku 15:24

Shes paisje per pasticeri

2 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prizren
VAKUM PRES për plastifikim të mediapanit
22 Shku 12:51

VAKUM PRES për plastifikim të mediapanit


Makina/ Pajisje & Inventar, Ferizaj
Shes frigoriferat dhe frizin
22 Shku 12:23

Shes frigoriferat dhe frizin

170 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Fushë Kosovë
TA PEC
21 Shku 20:53

TA PEC


Makina/ Pajisje & Inventar, Mitrovica V.
Shitet invertari
21 Shku 15:51

Shitet invertari


Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
SHITET LINJE PRODHIMI PER LENGJE FRUTASH
21 Shku 13:50

SHITET LINJE PRODHIMI PER LENGJE FRUTASH


Makina/ Pajisje & Inventar, Fushë Kosovë
Shes biznesin: Lavanderi dhe Pastirm Kimik.
21 Shku 12:32

Shes biznesin: Lavanderi dhe Pastirm Kimik.

11 100 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
SHITET LINJE PRODHIMI PER LENGJE FRUTASH
21 Shku 10:55

SHITET LINJE PRODHIMI PER LENGJE FRUTASH


Makina/ Pajisje & Inventar, Fushë Kosovë
SHITET LINJE PRODHIMI PER LENGJE FRUTASH
21 Shku 10:37

SHITET LINJE PRODHIMI PER LENGJE FRUTASH


Makina/ Pajisje & Inventar, Fushë Kosovë
SHITET LINJE PRODHIMI PER LENGJE FRUTASH
20 Shku 23:20

SHITET LINJE PRODHIMI PER LENGJE FRUTASH


Makina/ Pajisje & Inventar, Gjilan
SHITET LINJE PRODHIMI PER LENGJE FRUTASH
20 Shku 12:15

SHITET LINJE PRODHIMI PER LENGJE FRUTASH

1 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prizren
aparate per myk vllag lageshti
20 Shku 11:37

aparate per myk vllag lageshti

1 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
VAKUM PRESS PER PLASTIFIKIM TE MEDIAPANIT
17 Shku 15:56

VAKUM PRESS PER PLASTIFIKIM TE MEDIAPANIT


Makina/ Pajisje & Inventar, Dragash
industrijska masina
05 Shku 03:23

industrijska masina

23 000 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Karrika
01 Jan 23:03

Karrika

10 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Pejë
Pajisjet e qumështit - OPREMA ZA MLEKARU
15 Dhjet 14:34

Pajisjet e qumështit - OPREMA ZA MLEKARU

110 000 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Mitrovicë
Tavolina per xhampreres
06 Dhjet 12:31

Tavolina per xhampreres

1 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Fushë Kosovë
Makine per prerje te ivericave/mdf
15 Nënt 23:37

Makine per prerje te ivericave/mdf


Makina/ Pajisje & Inventar, Ferizaj
Rafta per Depo
15 Nënt 13:07

Rafta per Depo


Makina/ Pajisje & Inventar, Ferizaj
karrika dhe tavolina per kafeteri dhe restorante
01 Nënt 19:50

karrika dhe tavolina per kafeteri dhe restorante


Makina/ Pajisje & Inventar, Ferizaj
21 Tetor 11:52

Shes inventar per lokal

8 000 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prizren
Galeria
450 €
2 €