Shes 7 ari në Kolovic-Prishtinë i ndaj ka 2 ari.
Sot 11:43

Shes 7 ari në Kolovic-Prishtinë i ndaj ka 2 ari.

5 000 €
Troje, Prishtinë
Urgjentisht shes 40 ari në Makovc-Prishtinë.
Sot 11:42

Urgjentisht shes 40 ari në Makovc-Prishtinë.


Troje, Prishtinë
Shes 50 ari në Kolovic-Prishtinë.  Ka rrugë te asf
Sot 11:34

Shes 50 ari në Kolovic-Prishtinë. Ka rrugë te asf

5 000 €
Troje, Prishtinë
Shes 7 ari në Kolovic-Prishtinë i ndaj ka 2 ari.
Sot 11:25

Shes 7 ari në Kolovic-Prishtinë i ndaj ka 2 ari.

5 000 €
Troje, Prishtinë
shitet 5 ari trull veterrnik
Sot 11:24

shitet 5 ari trull veterrnik


Troje, Prishtinë
Shes 50 ari në Kolovic-Prishtinë.  Ka rrugë te asf
Sot 11:22

Shes 50 ari në Kolovic-Prishtinë. Ka rrugë te asf

5 000 €
Troje, Prishtinë
Leshoj 50 ari mjedrra me qira në Kolovicë-Prishtin
Sot 11:13

Leshoj 50 ari mjedrra me qira në Kolovicë-Prishtin

150 €
Troje, Prishtinë
Shes 7 ari në Kolovic-Prishtinë i ndaj ka 2 ari.
Sot 11:01

Shes 7 ari në Kolovic-Prishtinë i ndaj ka 2 ari.

5 000 €
Troje, Prishtinë
Shes 16 ari në Kolovic-Prishtinë i ndaj ka 2 ari.
Sot 11:00

Shes 16 ari në Kolovic-Prishtinë i ndaj ka 2 ari.

5 000 €
Troje, Prishtinë
Shitet toka ne Magjist. Prishtine - Peje ne Kijeve
Sot 10:48

Shitet toka ne Magjist. Prishtine - Peje ne Kijeve

1 500 €
Troje, Drenas
Shes 50 ari në Kolovic-Prishtinë i ndaj ka 2 ari.
Sot 10:28

Shes 50 ari në Kolovic-Prishtinë i ndaj ka 2 ari.

5 000 €
Troje, Prishtinë
Shes 8 ari në Kolovic-Prishtinë me një kat shpie,
Sot 10:24

Shes 8 ari në Kolovic-Prishtinë me një kat shpie,

90 000 €
Troje, Prishtinë
Sot 10:08

kolovica

6 500 €
Troje, Prishtinë
Shes 7 ari në Kolovic-Prishtinë i ndaj ka 2 ari.
Sot 10:03

Shes 7 ari në Kolovic-Prishtinë i ndaj ka 2 ari.

5 000 €
Troje, Prishtinë
Shes dru te preme, te qara, te thata dhe te terta,
Sot 09:43

Shes dru te preme, te qara, te thata dhe te terta,

35 €
Troje, Prishtinë
50 ari te qafa e Bernices-Prishtin Urgjentisht
Sot 09:42

50 ari te qafa e Bernices-Prishtin Urgjentisht

2 500 €
Troje, Prishtinë
Leshoj 85 ari tok me qira për shum vite ne Kolovic
Sot 09:31

Leshoj 85 ari tok me qira për shum vite ne Kolovic

250 €
Troje, Prishtinë
Leshoj banes me qira për ndërkombtar te Muhaxhert
Sot 09:26

Leshoj banes me qira për ndërkombtar te Muhaxhert

500 €
Troje, Prishtinë
Leshoj 85 ari tok me qira për shum vite ne Kolovic
Sot 09:20

Leshoj 85 ari tok me qira për shum vite ne Kolovic

150 €
Troje, Prishtinë
Shes 2 ekter tok ( 200ari ) ne Slivov-Prishtinë,
Sot 09:14

Shes 2 ekter tok ( 200ari ) ne Slivov-Prishtinë,

150 €
Troje, Prishtinë
Shitet toka ne Magjist. Prishtine - Peje ne Kijeve
Sot 09:13

Shitet toka ne Magjist. Prishtine - Peje ne Kijeve

1 500 €
Troje, Klinë
Shes 40 ari në Makovc-Prishtinë.
Sot 09:11

Shes 40 ari në Makovc-Prishtinë.

2 500 €
Troje, Prishtinë
Sot 09:08

shes truallin

6 000 €
Troje, Prishtinë
Shes 16 ari në Kolovic-Prishtinë i ndaj ka 2 ari.
Sot 08:48

Shes 16 ari në Kolovic-Prishtinë i ndaj ka 2 ari.

5 000 €
Troje, Prishtinë
Shes 7 ari në Kolovic-Prishtinë i ndaj ka 2 ari.
Sot 08:42

Shes 7 ari në Kolovic-Prishtinë i ndaj ka 2 ari.

5 000 €
Troje, Prishtinë
Shitet Pllaci ne Veternik
Sot 08:41

Shitet Pllaci ne Veternik


Troje, Prishtinë
Shes 7 ari në Kolovic-Prishtinë i ndaj ka 2 ari.
Sot 08:32

Shes 7 ari në Kolovic-Prishtinë i ndaj ka 2 ari.

5 000 €
Troje, Prishtinë
TRUALLI SHITJE 10 ARI NE ÇAGLLAVICE, TE RRETHI ```
Sot 08:25

TRUALLI SHITJE 10 ARI NE ÇAGLLAVICE, TE RRETHI ```


Troje, Prishtinë
TOKA PREJ 2HA E 60ARI TE RRETHI ARBERISE ME DALJE
Sot 08:25

TOKA PREJ 2HA E 60ARI TE RRETHI ARBERISE ME DALJE

20 000 €
Troje, Prishtinë
TRUALLI PREJ 12.29 ARI NE MAKOVC NE SHITJE ```
Sot 08:25

TRUALLI PREJ 12.29 ARI NE MAKOVC NE SHITJE ```

6 200 €
Troje, Prishtinë
TRUALLI 9 ARI BARDHOSH, BUZE RRUGES KRYESORE ```
Sot 08:25

TRUALLI 9 ARI BARDHOSH, BUZE RRUGES KRYESORE ```

25 000 €
Troje, Prishtinë
TRUALLI NE SHITJE 10 ARI ÇAGLLAVICE, AFER HOTEL EM
Sot 08:25

TRUALLI NE SHITJE 10 ARI ÇAGLLAVICE, AFER HOTEL EM

11 000 €
Troje, Prishtinë
TOKE 40 ARI, KODRA E TRIMAVE AFER PRISHTINES ```
Sot 08:25

TOKE 40 ARI, KODRA E TRIMAVE AFER PRISHTINES ```

6 500 €
Troje, Prishtinë
TRUALL NE LAGJEN DUBAI 5.86 ARI ME INFRASTRUKTURE
Sot 08:25

TRUALL NE LAGJEN DUBAI 5.86 ARI ME INFRASTRUKTURE

19 000 €
Troje, Prishtinë
TOKE 39ARI, HAJVALI AFER PRISHTINES, TE KANALI ```
Sot 08:25

TOKE 39ARI, HAJVALI AFER PRISHTINES, TE KANALI ```

3 200 €
Troje, Prishtinë
TOKE 18 ARI, HAJVALI AFER PRISHTINES, TE KANALI ``
Sot 08:25

TOKE 18 ARI, HAJVALI AFER PRISHTINES, TE KANALI ``

2 900 €
Troje, Prishtinë
TRUALL NE SHITJE SOFALI-TAUKBAHQE, SIPERFAQJA 400M
Sot 08:25

TRUALL NE SHITJE SOFALI-TAUKBAHQE, SIPERFAQJA 400M

9 000 €
Troje, Prishtinë
TOKE 3.50 HEKTAR, PRISHTINE-FERIZAJ, AFER RAMA-PET
Sot 08:25

TOKE 3.50 HEKTAR, PRISHTINE-FERIZAJ, AFER RAMA-PET

11 000 €
Troje, Prishtinë
TOKE 2.39 HA, GRASHTICE-PRISHTINE, UDHEKRYQ- BUZE
Sot 08:25

TOKE 2.39 HA, GRASHTICE-PRISHTINE, UDHEKRYQ- BUZE

900 €
Troje, Prishtinë
TRUALLI : 87 ARI NE KODRAT E SOFALISE ```
Sot 08:25

TRUALLI : 87 ARI NE KODRAT E SOFALISE ```

2 700 €
Troje, Prishtinë
TROJE 2 X 5 ARI DHE 7 ARI NE SOFALI ```
Sot 08:25

TROJE 2 X 5 ARI DHE 7 ARI NE SOFALI ```

4 200 €
Troje, Prishtinë
TRUALL SIPERFAQE DY HEKTAR, LLAPLASELLE, QENDRA SP
Sot 08:25

TRUALL SIPERFAQE DY HEKTAR, LLAPLASELLE, QENDRA SP

3 700 €
Troje, Prishtinë
TRUALLI NE GRACANICE ME SIPERFAQE 32 ARI, TE HOT.
Sot 08:25

TRUALLI NE GRACANICE ME SIPERFAQE 32 ARI, TE HOT.

2 700 €
Troje, Prishtinë
TRUALL 62 ARI BUZE RRUGES PRISHTINE DHE QMI, LLAPN
Sot 08:25

TRUALL 62 ARI BUZE RRUGES PRISHTINE DHE QMI, LLAPN

12 000 €
Troje, Prishtinë
TROJE ME SIPERFAQE 20 ARI DHE 22 ARI NE SOFALI-PRI
Sot 08:25

TROJE ME SIPERFAQE 20 ARI DHE 22 ARI NE SOFALI-PRI

3 700 €
Troje, Prishtinë
TRUALL NE SHITJE LAGJE SOFALI, SIPERFAQJA : 569M2.
Sot 08:25

TRUALL NE SHITJE LAGJE SOFALI, SIPERFAQJA : 569M2.

25 000 €
Troje, Prishtinë
TRUALLI NE SHITJE QENDER PRISHTINE , SIPERFAQJA  5
Sot 08:25

TRUALLI NE SHITJE QENDER PRISHTINE , SIPERFAQJA 5

500 000 €
Troje, Prishtinë
Shes 7 ari në Kolovic-Prishtinë i ndaj ka 2 ari.
Sot 08:09

Shes 7 ari në Kolovic-Prishtinë i ndaj ka 2 ari.

5 000 €
Troje, Prishtinë
SHITJE
Sot 07:50

SHITJE

27 000 €
Troje, Prishtinë
Shes pleh të pulave (glaca) ne Kolovicë-Prishtinë,
Sot 06:39

Shes pleh të pulave (glaca) ne Kolovicë-Prishtinë,

15 €
Troje, Prishtinë
Galeria
420 €
50 €
10 €