Oferte falas
Dje 23:02

Oferte falas

10 000 €
Jashtë vendit, Prishtinë
Dje 23:01

lidhje serioze


Jashtë vendit, Prishtinë
Dje 17:23

Hostes

1 500 €
Jashtë vendit, Prishtinë
Blini tableta cianide, pluhur dhe lëng në internet
Dje 16:58

Blini tableta cianide, pluhur dhe lëng në internet

120 €
Jashtë vendit, Kastriot
MAGAZINE ME ZYRA-  SHKUP, VIZBEG
07 Korr 20:35

MAGAZINE ME ZYRA- SHKUP, VIZBEG


Jashtë vendit, Prishtinë
Krèdisë për të gjithë whatsapp: +33752941844
06 Korr 16:03

Krèdisë për të gjithë whatsapp: +33752941844

1 000 €
Jashtë vendit, Kllokot
05 Korr 14:37

Toke per shitje ne Llapne Selo

3 500 €
Jashtë vendit, Graçanicë
Kamarierë (Austri)
25 Shku 08:59

Kamarierë (Austri)


Jashtë vendit, Prishtinë
 Teknikë i kualifikuar i zejeve të ndryshme.
22 Shku 17:22

Teknikë i kualifikuar i zejeve të ndryshme.


Jashtë vendit, Prishtinë
Inxhinier (Zvicër)
22 Shku 13:05

Inxhinier (Zvicër)


Jashtë vendit, Prishtinë
Menaxher i Programit (Zvicër)
22 Shku 10:06

Menaxher i Programit (Zvicër)


Jashtë vendit, Prishtinë
 Auditorë dhe kontabilist
21 Shku 20:53

Auditorë dhe kontabilist


Jashtë vendit, Prishtinë
Ndihmës në ndërtimtari (Gjermani)
17 Shku 23:50

Ndihmës në ndërtimtari (Gjermani)


Jashtë vendit, Prishtinë
Menaxherë dhe Asistentë
16 Shku 13:54

Menaxherë dhe Asistentë


Jashtë vendit, Prishtinë
Agjent i mbështetjes teknike (Kanadë)
15 Shku 21:51

Agjent i mbështetjes teknike (Kanadë)


Jashtë vendit, Prishtinë
Kuzhinier/e (Suedi)
15 Shku 13:30

Kuzhinier/e (Suedi)


Jashtë vendit, Prishtinë
Enëlarës/e (Zvicer)
14 Shku 22:05

Enëlarës/e (Zvicer)


Jashtë vendit, Prishtinë
Elektricist (Gjermani)
14 Shku 09:46

Elektricist (Gjermani)


Jashtë vendit, Prishtinë
Mjeshtër i lyerjes/Nëpunës (Zvicër)
13 Shku 22:51

Mjeshtër i lyerjes/Nëpunës (Zvicër)


Jashtë vendit, Prishtinë
Recepsionist (Zvicer)
13 Shku 16:38

Recepsionist (Zvicer)


Jashtë vendit, Prishtinë
Zdrukthëtar (Gjermani)
13 Shku 10:54

Zdrukthëtar (Gjermani)


Jashtë vendit, Prishtinë
Zdrukthëtar (GJERMANI)
11 Shku 19:45

Zdrukthëtar (GJERMANI)


Jashtë vendit, Prishtinë
Kuzhinier (Zvicër)
11 Shku 13:48

Kuzhinier (Zvicër)


Jashtë vendit, Prishtinë
Kopshtar(Ndihmës) në Gjermani
11 Shku 09:05

Kopshtar(Ndihmës) në Gjermani


Jashtë vendit, Prishtinë
Oferta Pune Saldues Ne (Gjermani)
11 Shku 07:06

Oferta Pune Saldues Ne (Gjermani)


Jashtë vendit, Prishtinë
Marangoz/montues si shitës GJERMANI
10 Shku 09:34

Marangoz/montues si shitës GJERMANI


Jashtë vendit, Prishtinë
Elektricist (Gjermani)
09 Shku 18:37

Elektricist (Gjermani)


Jashtë vendit, Prishtinë
Teknik shtëpiak (elektricist, zdrukthëtar, punëtor
09 Shku 15:11

Teknik shtëpiak (elektricist, zdrukthëtar, punëtor


Jashtë vendit, Prishtinë
Oferta Pune Saldues Ne (Gjermani)
09 Shku 07:21

Oferta Pune Saldues Ne (Gjermani)


Jashtë vendit, Prishtinë
Punëtor i kualifikuar/Murator/Betonier/Prodhues i
07 Shku 17:55

Punëtor i kualifikuar/Murator/Betonier/Prodhues i

3 000 €
Jashtë vendit, Prishtinë
Saldues  (Gjermani)
03 Shku 20:01

Saldues (Gjermani)

3 200 €
Jashtë vendit, Prishtinë
Transport mallrash nga Kosova per Europe
22 Jan 21:33

Transport mallrash nga Kosova per Europe

1 €
Jashtë vendit, Prishtinë
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
17 Shtat 04:10

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

60 000 000 €
Jashtë vendit, Burim
29 Gusht 15:29

fshi


Jashtë vendit, Prizren
Punesim
11 Gusht 15:17

Punesim


Jashtë vendit, Ferizaj
Galeria