Shes
Dje 21:08

Shes

250 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
Shes
Dje 18:25

Shes

220 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
shes oren ngjyr gold me logo te bmw-s me qmim 8€
Dje 15:50

shes oren ngjyr gold me logo te bmw-s me qmim 8€

8 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
Produkte Te Ndryshme
Dje 11:23

Produkte Te Ndryshme

15 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
19 Prill 20:04

shes ora

10 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Fushë Kosovë
RRISNI PENISIN E JUAJ EDHE 14.224 CM  PER GJITHMON
19 Prill 13:07

RRISNI PENISIN E JUAJ EDHE 14.224 CM PER GJITHMON

130 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
19 Prill 08:34

Puntore

1 234 678 999 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Ferizaj
Qante
18 Prill 16:07

Qante

35 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
Shes
18 Prill 15:01

Shes

250 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
Ore HUBLOT
18 Prill 08:46

Ore HUBLOT

1 500 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prizren
Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 4
17 Prill 17:34

Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 4

100 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Zveçan
99,8% pluhur i kaliumit të kaliumit të pastër dhe
13 Prill 23:30

99,8% pluhur i kaliumit të kaliumit të pastër dhe

100 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Leposaviq
Ore Seiko 5 automatic
25 Mars 13:11

Ore Seiko 5 automatic

35 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Pejë
Ore dore breitling
21 Mars 14:06

Ore dore breitling

40 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Pejë
Zinxhir
16 Shku 17:50

Zinxhir

220 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prizren
Syze EA origjinale
01 Dhjet 07:58

Syze EA origjinale

20 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
BLEJ ORA ORIGJINALE 6000$
29 Nënt 07:35

BLEJ ORA ORIGJINALE 6000$


Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
Ascot
14 Tetor 20:15

Ascot

50 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
Festina
14 Tetor 20:13

Festina

50 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
Crisma
14 Tetor 20:02

Crisma

30 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
Esprit
14 Tetor 12:46

Esprit

50 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
Festina
14 Tetor 02:52

Festina

50 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
Festina
12 Tetor 15:24

Festina

90 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Mitrovicë
Syza Lacoste
16 Shtat 20:33

Syza Lacoste

50 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prizren
Or dore
25 Korr 14:13

Or dore

35 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
Emra nga argjendi
21 Korr 01:35

Emra nga argjendi

15 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Pejë
Rolex GMT II Replica 1:1 AAA
16 Korr 11:18

Rolex GMT II Replica 1:1 AAA

200 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Zubin Potok
Ora
18 Qersh 10:44

Ora

500 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Skenderaj
or dore
17 Qersh 12:15

or dore

200 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Malishevë
Syze t Markes woodone
13 Qersh 18:36

Syze t Markes woodone

80 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
ORA
08 Qersh 14:30

ORA

10 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Mitrovicë
Sport Watch
19 Maj 02:10

Sport Watch

35 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Gjilan
Shes ore te reja.
17 Maj 08:30

Shes ore te reja.

20 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
Shes hublot origal.
15 Maj 23:21

Shes hublot origal.


Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Ferizaj
Çanta për femra - 100% Origjinal punë dore
09 Prill 23:48

Çanta për femra - 100% Origjinal punë dore

15 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Dardanë
Nike AirMax-New2016-
07 Prill 03:20

Nike AirMax-New2016-

25 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Pejë
Syza "Louis Vuitton"
07 Prill 03:20

Syza "Louis Vuitton"

25 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Pejë
Singjir Dore dhe Unaz Diesel nga gjermania
19 Mars 20:01

Singjir Dore dhe Unaz Diesel nga gjermania

100 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Ferizaj
OMEGA
19 Mars 10:51

OMEGA


Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Pejë
Bretling
18 Mars 23:53

Bretling


Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Pejë
Shes Oren Esprit
18 Mars 19:21

Shes Oren Esprit

150 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
Kurora Nuserie
17 Mars 00:43

Kurora Nuserie

30 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Pejë
Shes qaforen
13 Mars 22:50

Shes qaforen

5 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Prishtinë
Bizhuteri
27 Shku 21:13

Bizhuteri

1 000 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Ferizaj
Orë Fosil ?
17 Shku 14:03

Orë Fosil ?

100 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Pejë
samsung gear s
17 Shku 07:33

samsung gear s

200 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Besianë
Syzat Versace-Jan shitttt
01 Shku 07:15

Syzat Versace-Jan shitttt


Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Pejë
Syza "Chanel"Jan shitttt
01 Shku 07:15

Syza "Chanel"Jan shitttt


Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Pejë
Syza "Versace".Jan shitttt
01 Shku 07:15

Syza "Versace".Jan shitttt


Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Pejë
Syza Prada..jan shitttt
01 Shku 07:15

Syza Prada..jan shitttt

25 €
Bizhuteri/ Ora/ Çanta, Pejë
Galeria
ORA
10 €
200 €
100 €