Sot 02:10

picamen


Punësim, Prishtinë
prperkthyse e gjuhes gjermane
Sot 02:02

prperkthyse e gjuhes gjermane


Punësim, Prishtinë
Sot 01:26

kerkoj njerez qe flasin mire Anglishten!!

100 000 000 000 €
Punësim, Mitrovicë
Sot 01:26

nusret


Punësim, Prishtinë
Pun
Sot 01:19

Pun


Punësim, Prishtinë
Hidraulik (Gjermani)
Sot 01:04

Hidraulik (Gjermani)


Punësim, Prishtinë
Murator (Gjermani)
Sot 01:02

Murator (Gjermani)


Punësim, Prishtinë
Sot 00:58

Kerkoj masazhere

50 €
Punësim, Prishtinë
Zdrukthëtar (Gjermani)
Sot 00:57

Zdrukthëtar (Gjermani)


Punësim, Prishtinë
Social Media Marketing
Sot 00:29

Social Media Marketing


Punësim, Prishtinë
Sot 00:27

menagjere


Punësim, Prishtinë
Sot 00:07

Kerkoj pun si Arkatare

250 €
Punësim, Prishtinë
Mirëmbajtës i Kuzhinës (Gjermani)
Sot 00:03

Mirëmbajtës i Kuzhinës (Gjermani)


Punësim, Prishtinë
Sot 00:01

Cook dhe Pizza Maker


Punësim, Prishtinë
Mekanik (Gjermani)
Dje 23:50

Mekanik (Gjermani)


Punësim, Prishtinë
Erizona massage and physiotherapi
Dje 23:50

Erizona massage and physiotherapi


Punësim, Prishtinë
Elektricist/Mekatronist (Gjermani)
Dje 23:48

Elektricist/Mekatronist (Gjermani)

2 000 €
Punësim, Prishtinë
sektorist/e
Dje 23:38

sektorist/e


Punësim, Ferizaj
Agjent/e të Shitjes në tregun Financiar
Dje 23:32

Agjent/e të Shitjes në tregun Financiar

1 050 €
Punësim, Prishtinë
Dje 23:24

Mirmbajse banese


Punësim, Prishtinë
Dje 23:20

Puno nga shpia

50 €
Punësim, Prishtinë
Dje 23:20

ofroj pune per ne kamarier .


Punësim, Prishtinë
Sektori i Mjekësisë (Zvicër)
Dje 23:11

Sektori i Mjekësisë (Zvicër)


Punësim, Prishtinë
Dje 23:10

STAF PER TRAGETET ITALIANE


Punësim, Prishtinë
Dje 23:00

Nightclub


Punësim, Prishtinë
Dje 22:56

Masazh


Punësim, Prishtinë
Punonjës ne fermë (Gjermani)
Dje 22:55

Punonjës ne fermë (Gjermani)


Punësim, Prishtinë
Persona për kultivimin e kulturave bujqësore (Gjer
Dje 22:55

Persona për kultivimin e kulturave bujqësore (Gjer


Punësim, Prishtinë
Mekanik Industrial (Gjermani)
Dje 22:41

Mekanik Industrial (Gjermani)


Punësim, Prishtinë
krym keto punmolr fasad gled inxhyra gipcer
Dje 22:36

krym keto punmolr fasad gled inxhyra gipcer

35 €
Punësim, Prishtinë
Dje 22:32

ofroj pune


Punësim, Prishtinë
Korkoj pun si shofer me kateguri b apo tjeter send
Dje 22:29

Korkoj pun si shofer me kateguri b apo tjeter send

1 €
Punësim, Gjilan
Mjekë (Gjermani)
Dje 22:28

Mjekë (Gjermani)


Punësim, Prishtinë
Dje 22:27

Kerkoje pune

1 €
Punësim, Pejë
Ofertë punësimi në Ferizaj
Dje 22:21

Ofertë punësimi në Ferizaj


Punësim, Ferizaj
Mirmbajse banese
Dje 22:21

Mirmbajse banese


Punësim, Prishtinë
Dje 22:14

Kerkoj pastrus per pastrim xhamave mashkuj


Punësim, Prishtinë
Dje 22:12

Nightclub


Punësim, Prishtinë
Punëtor metalik / bravandreqës dhe zdrukthëtarë
Dje 22:09

Punëtor metalik / bravandreqës dhe zdrukthëtarë


Punësim, Prishtinë
Dje 21:58

punsim


Punësim, Prishtinë
Konkurs për plotësimin e vendeve të lira të punes.
Dje 21:54

Konkurs për plotësimin e vendeve të lira të punes.


Punësim, Prishtinë
Dje 21:53

Kerkoje Pune


Punësim, Prishtinë
Call Agent ne Gjilan
Dje 21:46

Call Agent ne Gjilan

500 €
Punësim, Gjilan
Shofer Kamioni
Dje 21:42

Shofer Kamioni


Punësim, Ferizaj
Kerkoj kamariere (f), rroga 450€
Dje 21:41

Kerkoj kamariere (f), rroga 450€

450 €
Punësim, Prishtinë
Dje 21:37

pun


Punësim, Fushë Kosovë
Mekanik (Gjermani)
Dje 21:36

Mekanik (Gjermani)


Punësim, Prishtinë
Dje 21:29

Masazhere private

50 €
Punësim, Prishtinë
administratore
Dje 21:29

administratore


Punësim, Prishtinë
XHELI E RRIT PENISIN DHE E ZGJATE KOHEN E SEXUALE
Dje 21:27

XHELI E RRIT PENISIN DHE E ZGJATE KOHEN E SEXUALE

50 €
Punësim, Prishtinë
Galeria
800 €
1 050 €
400 €