KAMIN PER NXEMJE QENDRORE 31 KE
Sot 09:57

KAMIN PER NXEMJE QENDRORE 31 KE

450 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
tavolina aporat kafes dhe raft gotash
Sot 09:49

tavolina aporat kafes dhe raft gotash


Makina/ Pajisje & Inventar, Malishevë
Kamine me paisjet percjellese
Sot 05:39

Kamine me paisjet percjellese

550 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Makina per autolarje
Sot 00:30

Makina per autolarje


Makina/ Pajisje & Inventar, Therandë
Tavolina per xhampreres
Dje 23:38

Tavolina per xhampreres

500 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Fushë Kosovë
Pomp per uji
Dje 23:37

Pomp per uji

650 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Besianë
AUDI 80 Benzin - Plin (Gas)
Dje 23:33

AUDI 80 Benzin - Plin (Gas)

980 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Ferizaj
Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prishti
Dje 22:07

Leshoj fermen e pulave me qira në Kolovicë-Prishti

500 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
INVERTOR 800-VA  NE GJENDJE TE RREGULLT
Dje 21:26

INVERTOR 800-VA NE GJENDJE TE RREGULLT

75 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Ferizaj
Shes motorra elektrik
Dje 19:17

Shes motorra elektrik

50 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Vullkanizer
Dje 18:10

Vullkanizer

1 200 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Gjilan
Shitet
Dje 17:54

Shitet

550 500 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Mitrovicë
Cdo gjë per garazhen e juaj
Dje 17:48

Cdo gjë per garazhen e juaj

100 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
GYPA HYDRAULIK (FORCESTEAM) SEL STELL
Dje 16:43

GYPA HYDRAULIK (FORCESTEAM) SEL STELL


Makina/ Pajisje & Inventar, Kaçanik
Furra Skara Miksera Makin doneri etj...
Dje 15:54

Furra Skara Miksera Makin doneri etj...

300 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Fushë Kosovë
Leshoj 50 ari mjedrra me qira në Kolovicë-Prishtin
Dje 15:07

Leshoj 50 ari mjedrra me qira në Kolovicë-Prishtin

2 500 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Shitet Furra e Picave prodhim Italian
Dje 14:56

Shitet Furra e Picave prodhim Italian


Makina/ Pajisje & Inventar, Prizren
shes paisje per autolarje
Dje 14:25

shes paisje per autolarje


Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Makina per Akullore
Dje 13:28

Makina per Akullore

3 700 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Pejë
Shtylla
Dje 13:15

Shtylla

1 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Kaçanik
Hidrofora
Dje 13:03

Hidrofora

160 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Klinë
Shes motorra elektrik
Dje 12:58

Shes motorra elektrik

50 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Shes motorra elektrik
Dje 12:38

Shes motorra elektrik

50 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Makina per Akullore e Re dhe me Garancion
Dje 11:09

Makina per Akullore e Re dhe me Garancion

3 700 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Friz per akullore - 200 € çmim të volitshëm
Dje 11:00

Friz per akullore - 200 € çmim të volitshëm

200 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Gjilan
"RISI"Aparat per Akullore dhe Frozen Jogurt (E RE)
Dje 10:33

"RISI"Aparat per Akullore dhe Frozen Jogurt (E RE)


Makina/ Pajisje & Inventar, Gjakovë
Iventar per sallon ondulimi
Dje 08:55

Iventar per sallon ondulimi

600 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Shiten inveratri i qebaptores
Dje 08:34

Shiten inveratri i qebaptores


Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
 Nxemse
Dje 08:01

Nxemse

110 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Pajisje prodhimi
Dje 07:35

Pajisje prodhimi


Makina/ Pajisje & Inventar, Klinë
Makine e RE Gjermane per Akullore me garancion
02 Dhjet 23:40

Makine e RE Gjermane per Akullore me garancion


Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Motor komore
02 Dhjet 22:34

Motor komore

280 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Ferizaj
Leshoj 50 ari mjedrra me qira në Kolovicë-Prishtin
02 Dhjet 21:36

Leshoj 50 ari mjedrra me qira në Kolovicë-Prishtin

2 500 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Aparat per laborator kimik
02 Dhjet 21:32

Aparat per laborator kimik


Makina/ Pajisje & Inventar, Rahovec
 Autolarje Karcher me uj te ngroht
02 Dhjet 21:05

Autolarje Karcher me uj te ngroht

500 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Therandë
Shes-Nderroj Makinat per perpunimin e plastikes
02 Dhjet 21:05

Shes-Nderroj Makinat per perpunimin e plastikes


Makina/ Pajisje & Inventar, Pejë
Leshoj 50 ari mjedrra me qira në Kolovicë-Prishtin
02 Dhjet 20:11

Leshoj 50 ari mjedrra me qira në Kolovicë-Prishtin

2 000 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Aparat i RI Gjerman per Akullore me korrnet
02 Dhjet 19:10

Aparat i RI Gjerman per Akullore me korrnet


Makina/ Pajisje & Inventar, Fushë Kosovë
Makin per mblezhjen e mbeturinav
02 Dhjet 19:05

Makin per mblezhjen e mbeturinav


Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Maqina per Zdrukthtari
02 Dhjet 13:40

Maqina per Zdrukthtari

1 400 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Zyre me Qira ne Pejton - Kodi 0384
02 Dhjet 11:42

Zyre me Qira ne Pejton - Kodi 0384

550 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Inventar
02 Dhjet 07:34

Inventar

150 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Ferizaj
Guma per keri
02 Dhjet 05:27

Guma per keri

75 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prizren
Shes inkubatorin automatik 6000 veze
02 Dhjet 04:23

Shes inkubatorin automatik 6000 veze


Makina/ Pajisje & Inventar, Pejë
Shes mobiliet per sallon ondulimi per femra
02 Dhjet 03:07

Shes mobiliet per sallon ondulimi per femra

640 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Ferizaj
Leshoj 50 ari mjedrra me qira në Kolovicë-Prishtin
01 Dhjet 23:40

Leshoj 50 ari mjedrra me qira në Kolovicë-Prishtin

150 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
shitet inventari per qepatore koplet
01 Dhjet 23:03

shitet inventari per qepatore koplet


Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Makin per pastrimin e rrugeve dhe trotuarve
01 Dhjet 22:26

Makin per pastrimin e rrugeve dhe trotuarve


Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
shiten maqinat per vullkanizer ne gjendje perfekte
01 Dhjet 21:23

shiten maqinat per vullkanizer ne gjendje perfekte

2 500 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Gjilan
Aparat i RI Gjerman per Akullore (me Garancion)
01 Dhjet 21:07

Aparat i RI Gjerman per Akullore (me Garancion)

3 700 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Shtime
Galeria
65 €
6 600 € 7 300 €