shes korg pa 2 si dhe triton le
Sot 04:25

shes korg pa 2 si dhe triton le

1 750 €
Instrumente muzikore, Drenas
Pioneer DJM-2000 Professional DJ Mixer
Sot 01:56

Pioneer DJM-2000 Professional DJ Mixer

400 €
Instrumente muzikore, Fushë Kosovë
Zmadhues Zërimi
Sot 01:37

Zmadhues Zërimi

90 €
Instrumente muzikore, Skenderaj
shes basbinat
Sot 01:36

shes basbinat

950 €
Instrumente muzikore, Drenas
Pioneer DDJ-SX2 Serato DJ Kontrollues
Sot 01:08

Pioneer DDJ-SX2 Serato DJ Kontrollues

700 €
Instrumente muzikore, Gjilan
shes korg pa 2 si dhe triton le
Sot 01:03

shes korg pa 2 si dhe triton le

1 750 €
Instrumente muzikore, Drenas
Sot 00:17

Yamaha N8 8-Channel Digital Mixer

400 €
Instrumente muzikore, Fushë Kosovë
Yamaha IM8-40K 40 Input Mixing Console
Sot 00:09

Yamaha IM8-40K 40 Input Mixing Console

700 €
Instrumente muzikore, Fushë Kosovë
shes basbinat
Dje 23:35

shes basbinat

1 000 €
Instrumente muzikore, Drenas
she s sintat
Dje 23:27

she s sintat

1 750 €
Instrumente muzikore, Drenas
Yamaha YSS675 soprano Saxophone
Dje 23:02

Yamaha YSS675 soprano Saxophone

500 €
Instrumente muzikore, Ferizaj
Shes boksat
Dje 22:38

Shes boksat

950 €
Instrumente muzikore, Drenas
Yamaha YSS675 soprano Saxophone
Dje 22:06

Yamaha YSS675 soprano Saxophone

500 €
Instrumente muzikore, Fushë Kosovë
Behringer X32 32-Channel 16-bus Total Recall Digit
Dje 21:58

Behringer X32 32-Channel 16-bus Total Recall Digit

500 €
Instrumente muzikore, Fushë Kosovë
ofroj muzik live dhe dj si dhe zerim me qera
Dje 21:58

ofroj muzik live dhe dj si dhe zerim me qera


Instrumente muzikore, Drenas
shes  zerimin
Dje 21:30

shes zerimin

1 000 €
Instrumente muzikore, Drenas
Yamaha YAS-82Z Custom Z Series Alto Saxophone, Sil
Dje 21:19

Yamaha YAS-82Z Custom Z Series Alto Saxophone, Sil

600 €
Instrumente muzikore, Gjakovë
Yamaha YAS-82Z Custom z Alto saxophone, Black Lacq
Dje 20:38

Yamaha YAS-82Z Custom z Alto saxophone, Black Lacq

600 €
Instrumente muzikore, Fushë Kosovë
Yamaha IM8-40K 40 Input Mixing Console
Dje 20:23

Yamaha IM8-40K 40 Input Mixing Console

700 €
Instrumente muzikore, Fushë Kosovë
ofroj muzik live dj si dhe zerime
Dje 20:14

ofroj muzik live dj si dhe zerime


Instrumente muzikore, Drenas
Edirol / Roland V-440 Hd Multi-format Video Mixer
Dje 20:09

Edirol / Roland V-440 Hd Multi-format Video Mixer

800 €
Instrumente muzikore, Gjilan
Allen & Heath GL2800-840, Spare / Redundant Rack M
Dje 20:01

Allen & Heath GL2800-840, Spare / Redundant Rack M

800 €
Instrumente muzikore, Fushë Kosovë
shes sintat
Dje 19:49

shes sintat

1 750 €
Instrumente muzikore, Drenas
Yamaha YAS-82Z Custom z Alto saxophone, Black Lacq
Dje 19:07

Yamaha YAS-82Z Custom z Alto saxophone, Black Lacq

600 €
Instrumente muzikore, Fushë Kosovë
Behringer PMP4000 / B215XL Powered Mixer Mains & m
Dje 19:00

Behringer PMP4000 / B215XL Powered Mixer Mains & m

500 €
Instrumente muzikore, Ferizaj
Edirol VR5 AV Mixer/Recorder for Live Streaming.
Dje 18:57

Edirol VR5 AV Mixer/Recorder for Live Streaming.

700 €
Instrumente muzikore, Pejë
shes boksat
Dje 18:38

shes boksat

1 000 €
Instrumente muzikore, Drenas
Pioneer SVM-1000 4-Channel Audio and Video Mixer
Dje 18:06

Pioneer SVM-1000 4-Channel Audio and Video Mixer

800 €
Instrumente muzikore, Fushë Kosovë
Edirol LVS-800 Professional 8-Channel Video Mixer
Dje 17:55

Edirol LVS-800 Professional 8-Channel Video Mixer

700 €
Instrumente muzikore, Fushë Kosovë
Allen & Heath US ZED-R16 16 Channel Firewire Recor
Dje 17:17

Allen & Heath US ZED-R16 16 Channel Firewire Recor

400 €
Instrumente muzikore, Dragash
Behringer X32 Yamaha Soundcraft PreSonus Midas All
Dje 16:20

Behringer X32 Yamaha Soundcraft PreSonus Midas All

775 €
Instrumente muzikore, Therandë
Yamaha Tyros2 61-Key Keyboard Workstation
Dje 16:10

Yamaha Tyros2 61-Key Keyboard Workstation

650 €
Instrumente muzikore, Fushë Kosovë
Fender Vintage Hot Rod 57 Strat 2-Color Sunburst M
Dje 16:08

Fender Vintage Hot Rod 57 Strat 2-Color Sunburst M

400 €
Instrumente muzikore, Gjilan
Yamaha Tyros 4 (61-Key Pro Arranger Workstation)
Dje 15:22

Yamaha Tyros 4 (61-Key Pro Arranger Workstation)

850 €
Instrumente muzikore, Fushë Kosovë
Behringer Europower Pmp6000 1600-watt 20-channel P
Dje 15:06

Behringer Europower Pmp6000 1600-watt 20-channel P

300 €
Instrumente muzikore, Fushë Kosovë
Yamaha Clavinova Cvp 503 Digital Piano Cvp503 Rose
Dje 14:34

Yamaha Clavinova Cvp 503 Digital Piano Cvp503 Rose

650 €
Instrumente muzikore, Fushë Kosovë
Pioneer DJ DDJ SX2
Dje 14:14

Pioneer DJ DDJ SX2

600 €
Instrumente muzikore, Fushë Kosovë
Yamaha YBS-52 Intermediate Baritone Saxophone
Dje 13:48

Yamaha YBS-52 Intermediate Baritone Saxophone

600 €
Instrumente muzikore, Fushë Kosovë
muzik live dj si dhe zerime me qera
Dje 13:23

muzik live dj si dhe zerime me qera


Instrumente muzikore, Drenas
Rane Sixty-Eight DJ Mixer for Serato Scratch Live
Dje 13:07

Rane Sixty-Eight DJ Mixer for Serato Scratch Live

500 €
Instrumente muzikore, Gjakovë
Yamaha Tyros 5 / Tyros 4 / Yamaha Motiv XS8 / Moti
Dje 12:52

Yamaha Tyros 5 / Tyros 4 / Yamaha Motiv XS8 / Moti

1 000 €
Instrumente muzikore, Burim
Allen & Heath GL2800-840, Spare / Redundant Rack M
Dje 12:39

Allen & Heath GL2800-840, Spare / Redundant Rack M

800 €
Instrumente muzikore, Rahovec
Martin D-45 Dreadnought Acoustic Guitar
Dje 12:35

Martin D-45 Dreadnought Acoustic Guitar

900 €
Instrumente muzikore, Artanë
Shes basat
Dje 12:25

Shes basat

950 €
Instrumente muzikore, Drenas
Korg M3-88 Key Workstation/Sampler
Dje 12:17

Korg M3-88 Key Workstation/Sampler

550 €
Instrumente muzikore, Fushë Kosovë
Soundcraft / Spirit LX7 II - 24 Channel Recording
Dje 11:52

Soundcraft / Spirit LX7 II - 24 Channel Recording

400 €
Instrumente muzikore, Fushë Kosovë
Shes basbinat
Dje 11:00

Shes basbinat

950 €
Instrumente muzikore, Drenas
Allen & Heath GL2800M-832 32-Input 8-Bus Live Soun
Dje 10:50

Allen & Heath GL2800M-832 32-Input 8-Bus Live Soun

800 €
Instrumente muzikore, Fushë Kosovë
Korg Pa3X 76-Key Pro Keyboard Arranger
Dje 10:18

Korg Pa3X 76-Key Pro Keyboard Arranger

550 €
Instrumente muzikore, Fushë Kosovë
shes sintat
Dje 10:06

shes sintat

1 750 €
Instrumente muzikore, Drenas
Galeria
300 €
600 €
400 €