Shitet Banesa
Sot 07:10

Shitet Banesa


Apartamente/ Banesa, Ferizaj
AGJENCIA "Prona PLUS" KERKOJME TOKE PER NDERTIM TE
Sot 06:57

AGJENCIA "Prona PLUS" KERKOJME TOKE PER NDERTIM TE

1 250 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESA APO KAT SHTEPIE ME HYRJE TE NDARE IPET ME Q
Sot 06:57

BANESA APO KAT SHTEPIE ME HYRJE TE NDARE IPET ME Q

700 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESE ME QIRA E PAJISUR PER ZYRE TE SELIA E PDK `
Sot 06:57

BANESE ME QIRA E PAJISUR PER ZYRE TE SELIA E PDK `

550 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESE ME QIRA PER ZYRE SHESHI NENA TEREZE AFER TE
Sot 06:57

BANESE ME QIRA PER ZYRE SHESHI NENA TEREZE AFER TE

350 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESA NE SHITJE MATI 300 METRA NGA RRETHI TE EULE
Sot 06:57

BANESA NE SHITJE MATI 300 METRA NGA RRETHI TE EULE

690 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESA ME QIRA BANESA TE KATER LLULLAT TE MAXI ```
Sot 06:57

BANESA ME QIRA BANESA TE KATER LLULLAT TE MAXI ```

350 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESE ME QIRA NE LAGJEN KODRA E DIELLIT ```
Sot 06:57

BANESE ME QIRA NE LAGJEN KODRA E DIELLIT ```

300 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESE ME QIRA OSE SHITJE TE BANESAT E HIRETA ```
Sot 06:57

BANESE ME QIRA OSE SHITJE TE BANESAT E HIRETA ```

200 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESE NE SHITJE 87M2 KATI 1 LAGJJA MATI 1, RRUGA
Sot 06:57

BANESE NE SHITJE 87M2 KATI 1 LAGJJA MATI 1, RRUGA

750 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESE 72M2 KATI I DYTE NE VELLUSHE, TAUKBAHQE ```
Sot 06:57

BANESE 72M2 KATI I DYTE NE VELLUSHE, TAUKBAHQE ```

68 000 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
SHITET BANESA 92M2 NE LAGJEN TOPHANE AFER RIINVEST
Sot 06:57

SHITET BANESA 92M2 NE LAGJEN TOPHANE AFER RIINVEST

850 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
SHITET BANESA 51M2 NE LAGJEN TOPHANE AFER RIINVEST
Sot 06:57

SHITET BANESA 51M2 NE LAGJEN TOPHANE AFER RIINVEST

850 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
SHITET BANESA 73M2 NE LAGJEN TOPHANE AFER RIINVEST
Sot 06:57

SHITET BANESA 73M2 NE LAGJEN TOPHANE AFER RIINVEST

850 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
SHITET BANESA 80M2 NE LAGJEN TOPHANE AFER RIINVEST
Sot 06:57

SHITET BANESA 80M2 NE LAGJEN TOPHANE AFER RIINVEST

850 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESA NE SHITJE, 56 DHE 60M2, KATI 3 DHE 6 ```
Sot 06:57

BANESA NE SHITJE, 56 DHE 60M2, KATI 3 DHE 6 ```

450 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESE 85M2, TE SH.F PAVARESIA, KATI 3, MAT```
Sot 06:57

BANESE 85M2, TE SH.F PAVARESIA, KATI 3, MAT```

760 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESE NE SHITJE 72M2, RRUGA B, KATI 6, MAT```
Sot 06:57

BANESE NE SHITJE 72M2, RRUGA B, KATI 6, MAT```

54 000 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESE NE SHITJE NË PRISHTINË, EMSHIR, KATI I TRET
Sot 06:57

BANESE NE SHITJE NË PRISHTINË, EMSHIR, KATI I TRET

72 400 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESE NE SHITJE NË PRISHTINË, ARBERI, KATI I PEST
Sot 06:57

BANESE NE SHITJE NË PRISHTINË, ARBERI, KATI I PEST

35 000 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
SHITET BANESA NË PRISHTINË, TOPHANE, 70M2 ```
Sot 06:57

SHITET BANESA NË PRISHTINË, TOPHANE, 70M2 ```

48 000 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESA ME QIRA QENDER TE PARKU I QYTETIT ``
Sot 06:57

BANESA ME QIRA QENDER TE PARKU I QYTETIT ``


Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESA ME QIRA QENDER, TOPHANE, DODONA, EMSHIR, AR
Sot 06:57

BANESA ME QIRA QENDER, TOPHANE, DODONA, EMSHIR, AR


Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESA 160M2 NE ARBERI TE MINISTRIA E SHENDETESISE
Sot 06:57

BANESA 160M2 NE ARBERI TE MINISTRIA E SHENDETESISE

1 000 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
AGJENCIA "Prona PLUS" KERKOJME BANESA PER SHITJE `
Sot 06:57

AGJENCIA "Prona PLUS" KERKOJME BANESA PER SHITJE `


Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESA NGA 100M2 ME QIRA QENDER E PRISHTINES ```
Sot 06:57

BANESA NGA 100M2 ME QIRA QENDER E PRISHTINES ```

300 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESE NE ULPIANE 60M2, NE KATIN PERDHESE, E RENOV
Sot 06:57

BANESE NE ULPIANE 60M2, NE KATIN PERDHESE, E RENOV

85 000 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESE NE SHITJE 66m2, MATI 1, TE BANESAT E BARDHA
Sot 06:57

BANESE NE SHITJE 66m2, MATI 1, TE BANESAT E BARDHA

62 700 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESE NE SHITJE, QENDER E PRISHTINES, RRUGA UÇK.
Sot 06:57

BANESE NE SHITJE, QENDER E PRISHTINES, RRUGA UÇK.

1 150 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
 BANESE NE SHITJE 64M2 DYDHOMESHE NE LAGJEN MATI I
Sot 06:57

BANESE NE SHITJE 64M2 DYDHOMESHE NE LAGJEN MATI I

50 560 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESA EKSKLUZIVE ME QIRA PRISHTINE NEN PARKUN E Q
Sot 06:57

BANESA EKSKLUZIVE ME QIRA PRISHTINE NEN PARKUN E Q


Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESE ME QIRA NE EMSHIR, E MOBILUAR EKSKLUZIVISHT
Sot 06:57

BANESE ME QIRA NE EMSHIR, E MOBILUAR EKSKLUZIVISHT


Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESE ME QIRA NE EMSHIR 110M2, E MOBILUAR EKSKLUZ
Sot 06:57

BANESE ME QIRA NE EMSHIR 110M2, E MOBILUAR EKSKLUZ


Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESA ME QIRA QENDER E PRISHTINES,PRAPA HOTEL SIR
Sot 06:57

BANESA ME QIRA QENDER E PRISHTINES,PRAPA HOTEL SIR


Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESE ME QIRA NE EMSHIR, E MOBILUAR EKSKLUZIVISHT
Sot 06:57

BANESE ME QIRA NE EMSHIR, E MOBILUAR EKSKLUZIVISHT

300 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESE ME QIRA NE EMSHIR 110M2, E MOBILUAR EKSKLUZ
Sot 06:57

BANESE ME QIRA NE EMSHIR 110M2, E MOBILUAR EKSKLUZ

400 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESE ME QIRA NE EMSHIR 130M2, E MOBILUAR EKSKLUZ
Sot 06:57

BANESE ME QIRA NE EMSHIR 130M2, E MOBILUAR EKSKLUZ

600 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESA ME QIRA QENDER E PRISHTINES,NEN PARKUN E QY
Sot 06:57

BANESA ME QIRA QENDER E PRISHTINES,NEN PARKUN E QY

350 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESE NE SHITJE 82.3M2, TREDHOMESHE NE LAGJEN MAT
Sot 06:57

BANESE NE SHITJE 82.3M2, TREDHOMESHE NE LAGJEN MAT

67 490 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESË NË SHITJE NË PRISHTINË, EMSHIR, KATET 2,4 D
Sot 06:57

BANESË NË SHITJE NË PRISHTINË, EMSHIR, KATET 2,4 D

80 750 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESE PRISHTINE MBINDERTIM 126M2, DARDANI NE KATI
Sot 06:57

BANESE PRISHTINE MBINDERTIM 126M2, DARDANI NE KATI

700 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESE NE SHITJE, QENDER E PRISHTINES, RRUGA UÇK `
Sot 06:57

BANESE NE SHITJE, QENDER E PRISHTINES, RRUGA UÇK `

82 000 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESA KATERDHOMESHE NE LAGJEN KODRA E DIELLIT ```
Sot 06:57

BANESA KATERDHOMESHE NE LAGJEN KODRA E DIELLIT ```

98 160 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESE PRISHTINE, 3 DHOMËSHE NË LAGJEN ARBERIA KAT
Sot 06:57

BANESE PRISHTINE, 3 DHOMËSHE NË LAGJEN ARBERIA KAT

69 700 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
Banes me Qera te Lagjia Muhaxherve-Bregu i Diellit
Sot 06:30

Banes me Qera te Lagjia Muhaxherve-Bregu i Diellit

300 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
Sot 04:32

Banesa me qera per studente femra ne Koder Diellit


Apartamente/ Banesa, Prishtinë
Sot 03:59

Banes me qira


Apartamente/ Banesa, Prishtinë
Banes me qera te Sllovenija Sport
Sot 03:55

Banes me qera te Sllovenija Sport

300 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
Jepet banesa me qera 70m2
Sot 02:56

Jepet banesa me qera 70m2


Apartamente/ Banesa, Gjilan
Sot 02:10

Lëshoj banesën me qera


Apartamente/ Banesa, Prishtinë
Galeria
2 600 €
300 €
210 €