Shitet shtepija
Sot 13:06

Shitet shtepija


Shtëpia, Graçanicë
Shtepi me Qira pa Mobile ne Veternik te Roni
Sot 12:58

Shtepi me Qira pa Mobile ne Veternik te Roni

800 €
Shtëpia, Prishtinë
Tokë ndërtimi ekskluziv me shtëpi në Fushë Kosovë
Sot 12:26

Tokë ndërtimi ekskluziv me shtëpi në Fushë Kosovë

1 500 000 €
Shtëpia, Fushë Kosovë
Shtëpi me qira ne Mati 1, tek Mileniumi i trete??
Sot 11:54

Shtëpi me qira ne Mati 1, tek Mileniumi i trete??

1 200 €
Shtëpia, Prishtinë
Super Shtepi ne Shitje ne Qagllavic ne Lagjen Jone
Sot 11:46

Super Shtepi ne Shitje ne Qagllavic ne Lagjen Jone

220 000 €
Shtëpia, Prishtinë
SHTEPI NE BLLOK TE RI
Sot 11:28

SHTEPI NE BLLOK TE RI


Shtëpia, Gjakovë
Shes krevatin per te posalindur
Sot 11:20

Shes krevatin per te posalindur

110 €
Shtëpia, Pejë
Shtëpi me qira në Veternik??
Sot 10:20

Shtëpi me qira në Veternik??

10 000 €
Shtëpia, Prishtinë
Shtëpi me qira në Mat??
Sot 09:27

Shtëpi me qira në Mat??

1 000 €
Shtëpia, Prishtinë
Shitet shtëpia
Sot 09:02

Shitet shtëpia

90 000 €
Shtëpia, Gjilan
Shitet shtëpia në lagjen "Marigona 1"! rruga Hajva
Sot 06:05

Shitet shtëpia në lagjen "Marigona 1"! rruga Hajva

320 000 €
Shtëpia, Prishtinë
Shitet shtëpia në Lagjen Hana??
Sot 01:55

Shitet shtëpia në Lagjen Hana??

235 000 €
Shtëpia, Prishtinë
Shitet shtëpia në lagjen “Marigona 1”! rruga Hajva
Dje 23:56

Shitet shtëpia në lagjen “Marigona 1”! rruga Hajva

320 000 €
Shtëpia, Prishtinë
Shitet Shtepia ne Arberi - 400M2 dhe 6.41 Ari Obor
Dje 23:52

Shitet Shtepia ne Arberi - 400M2 dhe 6.41 Ari Obor

250 000 €
Shtëpia, Prishtinë
Shtepia ne Lagjen e Hadumit -Qarshija e vjeter
Dje 23:10

Shtepia ne Lagjen e Hadumit -Qarshija e vjeter


Shtëpia, Gjakovë
SHITET Shtëpia në Lagjen Qëndresa??
Dje 22:20

SHITET Shtëpia në Lagjen Qëndresa??

160 000 €
Shtëpia, Prishtinë
Plane per shtepi nje kateshe Projektim dhe ndertim
Dje 20:02

Plane per shtepi nje kateshe Projektim dhe ndertim


Shtëpia, Prishtinë
Shtpi me Qira per Zyre Me Termokos te F.Teknik
Dje 19:20

Shtpi me Qira per Zyre Me Termokos te F.Teknik

850 €
Shtëpia, Prishtinë
Shitet
Dje 19:19

Shitet


Shtëpia, Prishtinë
kati i shtepise me qira ne Velani Prishtine
Dje 15:39

kati i shtepise me qira ne Velani Prishtine

1 €
Shtëpia, Prishtinë
Shitet Shtepia ne Taslixhe - 120.000
Dje 15:14

Shitet Shtepia ne Taslixhe - 120.000

120 000 €
Shtëpia, Prishtinë
Shtëpia me qira te Marigona 2, në Veternik??
Dje 14:55

Shtëpia me qira te Marigona 2, në Veternik??

750 €
Shtëpia, Prishtinë
Shtepi me Qira ne Velani Afer Dr. Selim Thaqit
Dje 12:46

Shtepi me Qira ne Velani Afer Dr. Selim Thaqit

1 000 €
Shtëpia, Prishtinë
Plane per shtepi Projektim dhe ndertim
Dje 11:11

Plane per shtepi Projektim dhe ndertim


Shtëpia, Pejë
Shtëpia me qira ne Pejë
Dje 09:09

Shtëpia me qira ne Pejë

150 €
Shtëpia, Pejë
Shtëpi me qira në Veternik??
27 Shtat 23:48

Shtëpi me qira në Veternik??

1 200 €
Shtëpia, Prishtinë
Plane per shtepi Projektim dhe ndertim
27 Shtat 23:07

Plane per shtepi Projektim dhe ndertim


Shtëpia, Prishtinë
SHTËPI ME 3 SISTEME NGROHJE QËNDRORE DHE KLIMË
27 Shtat 21:51

SHTËPI ME 3 SISTEME NGROHJE QËNDRORE DHE KLIMË


Shtëpia, Prishtinë
Shes krevatin per femij te posalindur deri 1 vjeq
27 Shtat 21:27

Shes krevatin per femij te posalindur deri 1 vjeq

110 €
Shtëpia, Klinë
 10 ari 2 lokala   Kucu    480m plac Centar KLINE
27 Shtat 18:29

10 ari 2 lokala Kucu 480m plac Centar KLINE


Shtëpia, Klinë
Shitet shtëpia me 44 ari në Kamenicë??
27 Shtat 17:38

Shitet shtëpia me 44 ari në Kamenicë??

200 000 €
Shtëpia, Prishtinë
Shtëpi me qira në Veternik??
27 Shtat 16:29

Shtëpi me qira në Veternik??

450 €
Shtëpia, Prishtinë
Shitet
27 Shtat 15:07

Shitet


Shtëpia, Prishtinë
Shtëpi me qira në Marigona Residence??
27 Shtat 14:57

Shtëpi me qira në Marigona Residence??

1 000 €
Shtëpia, Prishtinë
Shtëpi me qira në Lagjen Qëndresa??
27 Shtat 13:04

Shtëpi me qira në Lagjen Qëndresa??

700 €
Shtëpia, Prishtinë
Shtëpi me qira në Veternik??
27 Shtat 09:30

Shtëpi me qira në Veternik??

1 000 €
Shtëpia, Prishtinë
Banesa
27 Shtat 08:25

Banesa


Shtëpia, Gjilan
Ofroj me qera
26 Shtat 21:40

Ofroj me qera


Shtëpia, Prishtinë
Leshoi katin e shtepis me qera ne Ferizaj
26 Shtat 21:18

Leshoi katin e shtepis me qera ne Ferizaj

180 €
Shtëpia, Ferizaj
Shitet shtëpia 370m2 në 5.50 ari truall në Bërnicë
26 Shtat 19:48

Shitet shtëpia 370m2 në 5.50 ari truall në Bërnicë

250 000 €
Shtëpia, Prishtinë
Shtëpia 300m2 në 2 ari truall te restorant Zhushi
26 Shtat 19:48

Shtëpia 300m2 në 2 ari truall te restorant Zhushi

119 000 €
Shtëpia, Prishtinë
Kuca 2 Lokala 18 ari  Centar KLINE +38349499278
26 Shtat 19:48

Kuca 2 Lokala 18 ari Centar KLINE +38349499278


Shtëpia, Klinë
Shitet shtëpia 300m2 në 33 ari F. Vrellë Lipjan
26 Shtat 19:48

Shitet shtëpia 300m2 në 33 ari F. Vrellë Lipjan

300 000 €
Shtëpia, Lipjan
Shitet shtëpia 315m2 me 4 ari oborr në Hajvali
26 Shtat 19:48

Shitet shtëpia 315m2 me 4 ari oborr në Hajvali

150 000 €
Shtëpia, Prishtinë
Shitet shtëpia 220m2 ne 4 ari në Fushë Kosovë
26 Shtat 19:48

Shitet shtëpia 220m2 ne 4 ari në Fushë Kosovë

185 000 €
Shtëpia, Fushë Kosovë
Shitet Shtëpia 260m2 në 5 ari truall në Çagllavicë
26 Shtat 19:48

Shitet Shtëpia 260m2 në 5 ari truall në Çagllavicë

140 000 €
Shtëpia, Prishtinë
Shitet shtëpia 250m2 në 3 ari në hyrje të Hajvalis
26 Shtat 19:48

Shitet shtëpia 250m2 në 3 ari në hyrje të Hajvalis

160 000 €
Shtëpia, Prishtinë
Shitet Shtepia 3-Kateshe 380m² ne Shtoj, Ulqin
26 Shtat 19:48

Shitet Shtepia 3-Kateshe 380m² ne Shtoj, Ulqin

195 000 €
Shtëpia, Prishtinë
Shitet Shtëpia 300m² në 5.50ari truall në Taslixhe
26 Shtat 19:48

Shitet Shtëpia 300m² në 5.50ari truall në Taslixhe

300 000 €
Shtëpia, Prishtinë
Shitet Shtëpia 350m² në 5 ari Truall në Kalabri
26 Shtat 19:48

Shitet Shtëpia 350m² në 5 ari Truall në Kalabri

250 000 €
Shtëpia, Prishtinë
Galeria
200 000 €