30 ari në Kolovic-Prishtinë i ndaj ka 2 ari.
Sot 09:29

30 ari në Kolovic-Prishtinë i ndaj ka 2 ari.

5 000 €
Troje, Prishtinë
BUTOVC-PRISHTINE
Sot 09:21

BUTOVC-PRISHTINE


Troje, Prishtinë
Shesim troje nga 2ari, 3ari, 5ari, 7ari e ma shum,
Sot 09:18

Shesim troje nga 2ari, 3ari, 5ari, 7ari e ma shum,

5 000 €
Troje, Prishtinë
Sot 08:28

Parcelle ne Suhadoll

1 800 €
Troje, Graçanicë
TRUALLI SHITJE 10 ARI NE ÇAGLLAVICE, TE RRETHI ```
Sot 08:18

TRUALLI SHITJE 10 ARI NE ÇAGLLAVICE, TE RRETHI ```


Troje, Prishtinë
TOKA PREJ 2HA E 60ARI TE RRETHI ARBERISE ME DALJE
Sot 08:18

TOKA PREJ 2HA E 60ARI TE RRETHI ARBERISE ME DALJE

20 000 €
Troje, Prishtinë
TRUALLI PREJ 12.29 ARI NE MAKOVC NE SHITJE ```
Sot 08:18

TRUALLI PREJ 12.29 ARI NE MAKOVC NE SHITJE ```

6 200 €
Troje, Prishtinë
TRUALLI 9 ARI BARDHOSH, BUZE RRUGES KRYESORE ```
Sot 08:18

TRUALLI 9 ARI BARDHOSH, BUZE RRUGES KRYESORE ```

25 000 €
Troje, Prishtinë
TRUALLI NE SHITJE 10 ARI ÇAGLLAVICE, AFER HOTEL EM
Sot 08:18

TRUALLI NE SHITJE 10 ARI ÇAGLLAVICE, AFER HOTEL EM

11 000 €
Troje, Prishtinë
TOKE 40 ARI, KODRA E TRIMAVE AFER PRISHTINES ```
Sot 08:18

TOKE 40 ARI, KODRA E TRIMAVE AFER PRISHTINES ```

6 500 €
Troje, Prishtinë
TRUALL NE LAGJEN DUBAI 5.86 ARI ME INFRASTRUKTURE
Sot 08:18

TRUALL NE LAGJEN DUBAI 5.86 ARI ME INFRASTRUKTURE

19 000 €
Troje, Prishtinë
TOKE 39ARI, HAJVALI AFER PRISHTINES, TE KANALI ```
Sot 08:18

TOKE 39ARI, HAJVALI AFER PRISHTINES, TE KANALI ```

3 200 €
Troje, Prishtinë
TOKE 18 ARI, HAJVALI AFER PRISHTINES, TE KANALI ``
Sot 08:18

TOKE 18 ARI, HAJVALI AFER PRISHTINES, TE KANALI ``

2 900 €
Troje, Prishtinë
TRUALL NE SHITJE SOFALI-TAUKBAHQE, SIPERFAQJA 400M
Sot 08:18

TRUALL NE SHITJE SOFALI-TAUKBAHQE, SIPERFAQJA 400M

9 000 €
Troje, Prishtinë
TOKE 3.50 HEKTAR, PRISHTINE-FERIZAJ, AFER RAMA-PET
Sot 08:18

TOKE 3.50 HEKTAR, PRISHTINE-FERIZAJ, AFER RAMA-PET

11 000 €
Troje, Prishtinë
TOKE 2.39 HA, GRASHTICE-PRISHTINE, UDHEKRYQ- BUZE
Sot 08:18

TOKE 2.39 HA, GRASHTICE-PRISHTINE, UDHEKRYQ- BUZE

900 €
Troje, Prishtinë
TRUALLI : 87 ARI NE KODRAT E SOFALISE ```
Sot 08:18

TRUALLI : 87 ARI NE KODRAT E SOFALISE ```

2 700 €
Troje, Prishtinë
TROJE 2 X 5 ARI DHE 7 ARI NE SOFALI ```
Sot 08:18

TROJE 2 X 5 ARI DHE 7 ARI NE SOFALI ```

4 200 €
Troje, Prishtinë
TRUALL SIPERFAQE DY HEKTAR, LLAPLASELLE, QENDRA SP
Sot 08:18

TRUALL SIPERFAQE DY HEKTAR, LLAPLASELLE, QENDRA SP

3 700 €
Troje, Prishtinë
TRUALLI NE GRACANICE ME SIPERFAQE 32 ARI, TE HOT.
Sot 08:18

TRUALLI NE GRACANICE ME SIPERFAQE 32 ARI, TE HOT.

2 700 €
Troje, Prishtinë
TRUALL 62 ARI BUZE RRUGES PRISHTINE DHE QMI, LLAPN
Sot 08:18

TRUALL 62 ARI BUZE RRUGES PRISHTINE DHE QMI, LLAPN

12 000 €
Troje, Prishtinë
TROJE ME SIPERFAQE 20 ARI DHE 22 ARI NE SOFALI-PRI
Sot 08:18

TROJE ME SIPERFAQE 20 ARI DHE 22 ARI NE SOFALI-PRI

3 700 €
Troje, Prishtinë
TRUALL NE SHITJE LAGJE SOFALI, SIPERFAQJA : 569M2.
Sot 08:18

TRUALL NE SHITJE LAGJE SOFALI, SIPERFAQJA : 569M2.

25 000 €
Troje, Prishtinë
TRUALLI NE SHITJE QENDER PRISHTINE , SIPERFAQJA  5
Sot 08:18

TRUALLI NE SHITJE QENDER PRISHTINE , SIPERFAQJA 5

500 000 €
Troje, Prishtinë
Shesim troje nga 2ari, 3ari, 5ari, 7ari e ma shum,
Sot 07:50

Shesim troje nga 2ari, 3ari, 5ari, 7ari e ma shum,

5 000 €
Troje, Prishtinë
Shes 30 ari në Kolovic-Prishtinë i ndaj ka 2 ari.
Sot 07:36

Shes 30 ari në Kolovic-Prishtinë i ndaj ka 2 ari.

5 000 €
Troje, Prishtinë
Shitet Toka me Ari
Sot 06:25

Shitet Toka me Ari


Troje, Mitrovicë
Shes 50 ari në Kolovic-Prishtinë. Ka rrugë te asfa
Sot 05:23

Shes 50 ari në Kolovic-Prishtinë. Ka rrugë te asfa

6 500 €
Troje, Prishtinë
Shesim troje nga 2ari, 3ari, 5ari, 7ari e ma shum,
Sot 04:58

Shesim troje nga 2ari, 3ari, 5ari, 7ari e ma shum,

5 000 €
Troje, Prishtinë
prodajem zemlju u grebno i selo varos
Sot 02:36

prodajem zemlju u grebno i selo varos


Troje, Ferizaj
Shes Oborr 8.5 ari
Sot 02:01

Shes Oborr 8.5 ari

48 000 €
Troje, Gjilan
Shiten 24 Ari ne Magjistralen Prishtine-Podujev
Sot 01:43

Shiten 24 Ari ne Magjistralen Prishtine-Podujev

150 000 €
Troje, Prishtinë
SHITEN TROJE  në fshatin  Moglicë - Gjakovë
Sot 01:10

SHITEN TROJE në fshatin Moglicë - Gjakovë

3 800 €
Troje, Gjakovë
Shesim troje nga 2ari, 3ari, 5ari, 7ari e ma shum,
Sot 01:04

Shesim troje nga 2ari, 3ari, 5ari, 7ari e ma shum,

5 000 €
Troje, Prishtinë
Shes 6 ari në Kolovic-Prishtinë i ndaj ka 2 ari.
Sot 00:34

Shes 6 ari në Kolovic-Prishtinë i ndaj ka 2 ari.

5 000 €
Troje, Prishtinë
Shesim dru per djegëje, drut janë të shkurtuara, t
Sot 00:19

Shesim dru per djegëje, drut janë të shkurtuara, t

25 €
Troje, Prishtinë
Shes 9 ari ni ven dhe 6 ari ni ven, në Kolovicë-Pr
Sot 00:07

Shes 9 ari ni ven dhe 6 ari ni ven, në Kolovicë-Pr

60 000 €
Troje, Prishtinë
SHITET TRUALLI NE PRISHTIN 103ARI
Sot 00:04

SHITET TRUALLI NE PRISHTIN 103ARI

3 000 €
Troje, Prishtinë
Shesim troje nga 2ari, 3ari, 6ari, 9ari e ma shum,
Dje 23:44

Shesim troje nga 2ari, 3ari, 6ari, 9ari e ma shum,

5 000 €
Troje, Prishtinë
Shesim troje nga 2ari, 3ari, 5ari, 7ari e ma shum,
Dje 23:23

Shesim troje nga 2ari, 3ari, 5ari, 7ari e ma shum,

5 000 €
Troje, Prishtinë
TROJE NE PRISHTIN-BARDHOSH
Dje 23:12

TROJE NE PRISHTIN-BARDHOSH

7 000 €
Troje, Prishtinë
Shes dru per djegëje, jan të thata dhe të holla, t
Dje 22:44

Shes dru per djegëje, jan të thata dhe të holla, t

25 €
Troje, Prishtinë
Dje 22:24

Urgjent shitet trualli ne Matiqan!

27 000 €
Troje, Prishtinë
Prodajem parcele od 29 ari ,34 ari, 63 ari
Dje 22:14

Prodajem parcele od 29 ari ,34 ari, 63 ari


Troje, Prishtinë
Dje 22:10

Shes tok 45 Ari , te interesuar te kontaktojn

4 000 €
Troje, Fushë Kosovë
Shes 9 ari ni ven dhe 6 ari ni ven, në Kolovicë-Pr
Dje 22:06

Shes 9 ari ni ven dhe 6 ari ni ven, në Kolovicë-Pr

5 000 €
Troje, Prishtinë
Shesim troje nga 2ari, 3ari, 5ari, 7ari e ma shum,
Dje 22:06

Shesim troje nga 2ari, 3ari, 5ari, 7ari e ma shum,

5 000 €
Troje, Prishtinë
Shesim troje nga 2ari, 3ari, 5ari, 7ari e ma shum,
Dje 22:02

Shesim troje nga 2ari, 3ari, 5ari, 7ari e ma shum,

5 000 €
Troje, Prishtinë
Shesim troje nga 2ari, 3ari, 6ari, 9ari e ma shum,
Dje 21:57

Shesim troje nga 2ari, 3ari, 6ari, 9ari e ma shum,

5 000 €
Troje, Prishtinë
Shitet toka ne Magjist. Prishtine - Peje ne Mleqan
Dje 21:56

Shitet toka ne Magjist. Prishtine - Peje ne Mleqan

2 000 €
Troje, Malishevë
Galeria
5 000 €
1 300 €
2 000 €