Shitet toka ne Magjist. Prishtine - Peje ne Kijeve
Sot 07:10

Shitet toka ne Magjist. Prishtine - Peje ne Kijeve

1 500 €
Troje, Drenas
Shitet Banesa
Sot 07:10

Shitet Banesa


Apartamente/ Banesa, Ferizaj
MOLERI
Sot 07:10

MOLERI


Shërbime, Prishtinë
MJESHTRI  I ELEKTRIKUT & UJIT OFRON
Sot 07:10

MJESHTRI I ELEKTRIKUT & UJIT OFRON


Shërbime, Prishtinë
MJESHTRI  I ELEKTRIKUT & UJIT PUNOJ ME KOMPENZIM
Sot 07:10

MJESHTRI I ELEKTRIKUT & UJIT PUNOJ ME KOMPENZIM


Shërbime, Prishtinë
MJESHTRI  I ELEKTRIKUT & UJIT PUNOJ ME KOMPENZIM
Sot 07:10

MJESHTRI I ELEKTRIKUT & UJIT PUNOJ ME KOMPENZIM


Shërbime, Prishtinë
Samsung Tab 3 16 giga
Sot 06:59

Samsung Tab 3 16 giga

120 €
Telefona, Prishtinë
Ofroj pun
Sot 06:58

Ofroj pun

320 €
Punësim, Prishtinë
NIVELIZIM TE DYSHEMEVE -ybercuk
Sot 06:57

NIVELIZIM TE DYSHEMEVE -ybercuk


Ndërtimtari, Prishtinë
NIVELIZIM TE DYSHEMEVE
Sot 06:57

NIVELIZIM TE DYSHEMEVE


Shërbime, Fushë Kosovë
AGJENCIA "Prona PLUS" KERKOJME TOKE PER NDERTIM TE
Sot 06:57

AGJENCIA "Prona PLUS" KERKOJME TOKE PER NDERTIM TE

1 250 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
TRUALLI SHITJE 10 ARI NE ÇAGLLAVICE, TE RRETHI ```
Sot 06:57

TRUALLI SHITJE 10 ARI NE ÇAGLLAVICE, TE RRETHI ```


Troje, Prishtinë
SHTEPI 650M2 3 KATESHE DHE LOKAL 130M2 TE AMBASADA
Sot 06:57

SHTEPI 650M2 3 KATESHE DHE LOKAL 130M2 TE AMBASADA

850 000 €
Shtëpia, Prishtinë
TOKA PREJ 2HA E 60ARI TE RRETHI ARBERISE ME DALJE
Sot 06:57

TOKA PREJ 2HA E 60ARI TE RRETHI ARBERISE ME DALJE

20 000 €
Troje, Prishtinë
SHTEPI ME LOKALE NE SHITJE NE KOLEVICE AFER KUBATI
Sot 06:57

SHTEPI ME LOKALE NE SHITJE NE KOLEVICE AFER KUBATI

280 000 €
Shtëpia, Prishtinë
BANESA APO KAT SHTEPIE ME HYRJE TE NDARE IPET ME Q
Sot 06:57

BANESA APO KAT SHTEPIE ME HYRJE TE NDARE IPET ME Q

700 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
OBJEKTI BREGU I DIELLIT TE RRUGA B LESHOHET ME QIR
Sot 06:57

OBJEKTI BREGU I DIELLIT TE RRUGA B LESHOHET ME QIR

4 500 €
Lokale & Objekte, Prishtinë
BANESE ME QIRA E PAJISUR PER ZYRE TE SELIA E PDK `
Sot 06:57

BANESE ME QIRA E PAJISUR PER ZYRE TE SELIA E PDK `

550 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESE ME QIRA PER ZYRE SHESHI NENA TEREZE AFER TE
Sot 06:57

BANESE ME QIRA PER ZYRE SHESHI NENA TEREZE AFER TE

350 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESA NE SHITJE MATI 300 METRA NGA RRETHI TE EULE
Sot 06:57

BANESA NE SHITJE MATI 300 METRA NGA RRETHI TE EULE

690 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
OBJEKTI NE QENDER TE NDERTESA E QEVERISE LESHOHET
Sot 06:57

OBJEKTI NE QENDER TE NDERTESA E QEVERISE LESHOHET

3 500 €
Lokale & Objekte, Prishtinë
BANESA ME QIRA BANESA TE KATER LLULLAT TE MAXI ```
Sot 06:57

BANESA ME QIRA BANESA TE KATER LLULLAT TE MAXI ```

350 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESE ME QIRA NE LAGJEN KODRA E DIELLIT ```
Sot 06:57

BANESE ME QIRA NE LAGJEN KODRA E DIELLIT ```

300 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESE ME QIRA OSE SHITJE TE BANESAT E HIRETA ```
Sot 06:57

BANESE ME QIRA OSE SHITJE TE BANESAT E HIRETA ```

200 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
SHTEPI ME QIRA NE LAGJEN NIC VETERNIK ```
Sot 06:57

SHTEPI ME QIRA NE LAGJEN NIC VETERNIK ```

800 €
Shtëpia, Prishtinë
DYQAN AFARIST ME QIRA 85M2 TE KATER LLULLAT ```
Sot 06:57

DYQAN AFARIST ME QIRA 85M2 TE KATER LLULLAT ```

250 €
Lokale & Objekte, Prishtinë
OBJEKT ME QIRA 1350M2 AFER QMI ```
Sot 06:57

OBJEKT ME QIRA 1350M2 AFER QMI ```

2 €
Lokale & Objekte, Prishtinë
LESHOHET ME QIRA SHTEPI NE GERMI-SOFALI ```
Sot 06:57

LESHOHET ME QIRA SHTEPI NE GERMI-SOFALI ```

1 000 €
Shtëpia, Prishtinë
BANESE NE SHITJE 87M2 KATI 1 LAGJJA MATI 1, RRUGA
Sot 06:57

BANESE NE SHITJE 87M2 KATI 1 LAGJJA MATI 1, RRUGA

750 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
SHTEPI ME LOKALE 2100M2 LESHOHET ME QIRA ```
Sot 06:57

SHTEPI ME LOKALE 2100M2 LESHOHET ME QIRA ```

6 000 €
Shtëpia, Prishtinë
TRUALLI PREJ 12.29 ARI NE MAKOVC NE SHITJE ```
Sot 06:57

TRUALLI PREJ 12.29 ARI NE MAKOVC NE SHITJE ```

6 200 €
Troje, Prishtinë
BANESE 72M2 KATI I DYTE NE VELLUSHE, TAUKBAHQE ```
Sot 06:57

BANESE 72M2 KATI I DYTE NE VELLUSHE, TAUKBAHQE ```

68 000 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
SHITET BANESA 92M2 NE LAGJEN TOPHANE AFER RIINVEST
Sot 06:57

SHITET BANESA 92M2 NE LAGJEN TOPHANE AFER RIINVEST

850 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
SHITET BANESA 51M2 NE LAGJEN TOPHANE AFER RIINVEST
Sot 06:57

SHITET BANESA 51M2 NE LAGJEN TOPHANE AFER RIINVEST

850 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
SHITET BANESA 73M2 NE LAGJEN TOPHANE AFER RIINVEST
Sot 06:57

SHITET BANESA 73M2 NE LAGJEN TOPHANE AFER RIINVEST

850 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
SHITET BANESA 80M2 NE LAGJEN TOPHANE AFER RIINVEST
Sot 06:57

SHITET BANESA 80M2 NE LAGJEN TOPHANE AFER RIINVEST

850 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESA NE SHITJE, 56 DHE 60M2, KATI 3 DHE 6 ```
Sot 06:57

BANESA NE SHITJE, 56 DHE 60M2, KATI 3 DHE 6 ```

450 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESE 85M2, TE SH.F PAVARESIA, KATI 3, MAT```
Sot 06:57

BANESE 85M2, TE SH.F PAVARESIA, KATI 3, MAT```

760 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESE NE SHITJE 72M2, RRUGA B, KATI 6, MAT```
Sot 06:57

BANESE NE SHITJE 72M2, RRUGA B, KATI 6, MAT```

54 000 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
SHTEPI ME 4.17 ARI TRUALL NE SHITJE, SOFALI```
Sot 06:57

SHTEPI ME 4.17 ARI TRUALL NE SHITJE, SOFALI```

180 000 €
Shtëpia, Prishtinë
BANESE NE SHITJE NË PRISHTINË, EMSHIR, KATI I TRET
Sot 06:57

BANESE NE SHITJE NË PRISHTINË, EMSHIR, KATI I TRET

72 400 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESE NE SHITJE NË PRISHTINË, ARBERI, KATI I PEST
Sot 06:57

BANESE NE SHITJE NË PRISHTINË, ARBERI, KATI I PEST

35 000 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
SHITET BANESA NË PRISHTINË, TOPHANE, 70M2 ```
Sot 06:57

SHITET BANESA NË PRISHTINË, TOPHANE, 70M2 ```

48 000 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESA ME QIRA QENDER TE PARKU I QYTETIT ``
Sot 06:57

BANESA ME QIRA QENDER TE PARKU I QYTETIT ``


Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESA ME QIRA QENDER, TOPHANE, DODONA, EMSHIR, AR
Sot 06:57

BANESA ME QIRA QENDER, TOPHANE, DODONA, EMSHIR, AR


Apartamente/ Banesa, Prishtinë
BANESA 160M2 NE ARBERI TE MINISTRIA E SHENDETESISE
Sot 06:57

BANESA 160M2 NE ARBERI TE MINISTRIA E SHENDETESISE

1 000 €
Apartamente/ Banesa, Prishtinë
LESHOHET ME QIRA SHTEPI EKSKLUZIVE E MOBILUAR NE S
Sot 06:57

LESHOHET ME QIRA SHTEPI EKSKLUZIVE E MOBILUAR NE S

600 €
Shtëpia, Prishtinë
AGJENCIA "Prona PLUS" KERKOJME BANESA PER SHITJE `
Sot 06:57

AGJENCIA "Prona PLUS" KERKOJME BANESA PER SHITJE `


Apartamente/ Banesa, Prishtinë
TRUALLI 9 ARI BARDHOSH, BUZE RRUGES KRYESORE ```
Sot 06:57

TRUALLI 9 ARI BARDHOSH, BUZE RRUGES KRYESORE ```

25 000 €
Troje, Prishtinë
TRUALLI NE SHITJE 10 ARI ÇAGLLAVICE, AFER HOTEL EM
Sot 06:57

TRUALLI NE SHITJE 10 ARI ÇAGLLAVICE, AFER HOTEL EM

11 000 €
Troje, Prishtinë
Galeria
300 €