Banesë Zyre me qira mbrapa Rrugës B??

Është publikuar nga Uvejs me datën 29/04/2023 10:03.
Çmimi: 350 €
Trego distancën(Prishtinë)

▪️Afër furrës Qerimi 3 dhe Rrugës C, me 75m2, kati 1 nga njëra anë, kati përdhesë nga ana tjetër, me lift funksional, me kushte shumë të mira për zyre, si dhe ka këtë renditje:
▪️Dhome e dites me kuzhinë,
▪️2 dhoma gjumi (hapësira punuese),
▪️Banjo, dhe
▪️Ballkon.