Lokal me qira në Lakrishte??

Është publikuar nga Uvejs me datën 10/08/2022 18:54.
Çmimi: 800 €
Trego distancën(Prishtinë)

▪Te banesat e Shqipnisë, me 156m2, është e përshtatshme për veprimtari të ndryshme biznesi si dhe ka këtë renditje:
▪3 Hapsira punuese
▪2 banjo