Leshoj lokalin me qera

Është publikuar nga Ismet me datën 01/12/2022 11:22.
Çmimi: 300 €
Trego distancën(Prishtinë)

Lokali gjendet afër rrugës B, rruga Uran Ajeti. Lokali është i rregulluar dhe i gatshëm për punë, gjithashtu është i pershtatshem për shumë veprimtari.