Shes dy apartamente një lokal dhe 2 garazha.

Është publikuar nga Osmani me datën 09/08/2022 17:17.
Çmimi: -

Shes dy apartamente ne katin e trete me siperfaqe afersisht 250m2 dhe Me nje siperfaqe komerciale rreth 100 m2 ku është marrë me qira nga foto DEA.

dy garazhe makinash nëntokësore.