Shitet shtëpia me 44 ari në Kamenicë??

Është publikuar nga Uvejs Morina me datën 01/11/2022 09:37.
Çmimi: 200 000 €
Trego distancën(Prishtinë)

▪️Në Lagjen Grizimë, shtëpia është e ndërtuar me materialin më të fortë që ekziston, me kushte shumë të mira banimi është e mobiluar në tërësi, dhe pamje shumë të mirë, si dhe ka këtë renditje:
KATI 1
▪️ Dhomë e ditës me kuzhinë
▪️ dhomë gjumi
▪️ banjo
▪️ garazh me material të veçantë
KATI 2
▪️3 dhoma gjumi,
▪️4 ballkona, dhe
▪️2 banjo...
Si dhe, me 44 ari te gjitha me dokumenta në rregull, përkthimi bëhet menjëherë.