Banesa

Është publikuar nga Xxx me datën 26/10/2022 15:29.
Çmimi: -

Banesat në shitje te Agmija center
Banesat gjendet në Gjilan ngjitun me objektin e albimall per ma shum kontakoni ne 045-687-983
Banesat gjendet në një lokacion shumë të përshtatshëm për banim dhe ka çasje shumë të shpejtë në qytet.