Konsulenca dhe Sherbime Juridke "PROFESSIONAL"

Është publikuar nga Professional me datën 07/08/2022 19:15.
Çmimi: -

Konsulenca dhe Sherbime Juridike "PROFESSIONAL" - Ferizaj kryen këto shërbime:

- Konsulenca në fushen e Drejtes Biznesore
- Për Udhëheqjen e Burimeve Njerzore,
- Shërbimet Juridiko – Administrative,
- Përfaqësimin Gjyqësor.

Kontakti:
049 129 888
049 777 026

Me respekt
“PROFESSIONAL” SH.P.K.
professional.n.sh@hotmail.com