Fasada Glet Ngjyra Parket Laminat

Është publikuar nga NGJFSDGLP me datën 18/10/2022 22:31.
Çmimi: -
Trego distancën(Prishtinë)

- Bejm renovim komplet te objekteve :si pershembull kryejm kto sherbime :Ngjyrosje, Knauf .Fasad ,Termoizolim,Qeramik,Hidroizolim,,Laminat ,Parket ,Glet, Rregullimin e Kornizave Dritareve , Instalimin e ujit ,Nivelizim Masiv ,si dhe Gdhendja e Parketit te Vjeter. Ne punojm ne gjithe Kosoven Firm e Specjalizuar per kto sherbime me nje pervoj te gjat pune.
046194980
Viber +38346194980