Laminat-Parket Sherbim Profesional

Është publikuar nga LP me datën 18/10/2022 08:49.
Çmimi: -
Trego distancën(Prishtinë)

Kryejm vendosjen e Laminatit dhe Parketit si dhe grryerjen dhe llakiratjen e parketit te vjeter
049455713
38349455713