GJERMANIA RENOVIM SHERBIME

Është publikuar nga GJR me datën 15/10/2022 21:41.
Çmimi: -
Trego distancën(Prishtinë)

046 194 980
+38346194980
Punojm edhe ne Rajone si :Prishtin,Obiliq,Fushekosove,Lipjan dhe te gjithe Kosoven
Firma e Specializuar ''GJERMANIA RENOVIM'' ben Renovimin Komplet te Objekteve,ne detaje si:
*Ngjyrosje
*Glet
*Laminat
*Parket si dhe gdhendja e parketit te vjeter
*Fasad
*Qeramik
*Termoizolim
*Hidroizolim
*Rregullimin e Kornizav Dritarev
*Instalimin e ujit
*Nivelim masiv, etj..