KANALIZIME - BEJM HAPJEN E KANALIZIMEV :banjo,kuzh

Është publikuar nga Kanalizime me datën 17/10/2022 23:09.
Çmimi: -
Trego distancën(Prishtinë)

Bejm hapjen e te gjithave kanalizimeve ne :Banjo,Kuzhin,Kopsht me makineri moderne si dhe instalimin e gypav te kanalizimev ne :Banjo,Kuzhin,Kopsht si dhe instalimin e ujit sistemin gjakomin italian.
044 183 126 dhe numri Viber +38344183126