Banesë me qira në Tophane??

Është publikuar nga Uvejs me datën 22/05/2022 22:42.
Çmimi: 500 €
Trego distancën(Prishtinë)

▪️ Rruga Mahir Domi, afër Riinvestit, me 95m2, kati 1, me kushte shumë të mira banimi është e mobiluar në tërësi si dhe ka këtë renditje:
▪️ Dhomë e dites me kuzhinë,
▪️ 2 dhoma të gjumit,
▪️ 2 Banjo,
▪️ Depo,
▪️ Ballkon,
▪️ Garazh.