Ipet me qira placi 45 ari për biznes:

Është publikuar nga Meriton Dibrani me datën 13/10/2022 09:01.
Çmimi: 1 €
Trego distancën(Prishtinë)

Ipet me qira placi 45 ari për biznes:

Ipet me qira placi 45 ari për biznes dhe veprimtari të ndryshme .Placi ka pozite shume të mirë në rrugën kryesore Prishtinë për Gjilan ,1 km pas Gorenjes në Veternik, pran objektiti të “Kohës Ditore”.
Placi është i përgaditur dhe i ngjeshur shumë mirë me zhavorr dhe rërë .Vendi është në zonën indistriale. Ka hyrje dhe dalje të dyfishta.
Kontaktoni me pronarin Ramadan Dibrani :
Tel ne Kosovë: 00383-49214772
Në Gjermani : 004915233868015
Te dy telefonat kanë edhe Viber dhe Watsaap