WWW.PHONESTECHZ.COM iPhone 13 Pro Max, iPhone

Është publikuar nga Tiffany me datën 28/05/2022 15:44.
Çmimi: 400 €
Trego distancën(Therandë)

WWW.PHONESTECHZ.COM iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, Samsung S21 Ultra 5G, SONY PS5, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, dhe të tjerë


Për çmimet me shumicë, detajet e produkteve, na kontaktoni: https://www.phonestechz.comEMAIL i zyrës: info@phonestechz.comEMAIL: info@phonestechz.com- PARA E DERGJES disponohet vetem brenda vendndodhjes se zyres sone

- Shitës me pakicë dhe individë, gëzojnë çmimet e shitjes me shumicë për të gjitha produktet

- Zbritje në para në dorë për blerjen e 2 copë e më shumë

- Te gjitha produktet jane te reja, me garanci, cmime me shumice

- Të gjitha produktet janë 100% origjinale
Faqja e internetit: https://www.phonestechz.comEMAIL i zyrës: info@phonestechz.comEMAIL: info@phonestechz.com