Shtepia ne Lagjen e Hadumit -Qarshija e vjeter

Është publikuar nga FFF me datën 03/03/2023 21:02.
Çmimi: 0 € -
Trego distancën(Gjakovë)

Shitet shtepia ne qytetin e Gjakoves e cila gjindet ne qender te pjeses se vjeter te qytetit ne qarshin e vjeter rruga Bajram Daklani (lagja e Hadumit - te pazari i grave - taphane ).
Shtepia ka ndertim te ri B+P+NK me sip 265m² dhe shtrihet ne truall prej 4ari siperfaqe (jane te perfunduara punet e vrazhda). Shtepia kryesisht ka orientimin ne jug ku gjithmon ka ndriqim dhe ngrotesi ne ambientet e mbrendeshme te banimit.
Vija e ndertimin ka ana e rruges eshte ~ 22m me mundesi te ndertimit ne te ardhmen dyqane apo shtepi tjeter te re.

Shtepia posedon:
PERDHESA - qendrim ditore, kuzhine, terpezari, banjo, dhomen per mysafir dhe terasat perciellese
NDERKULMI - 3 dhoma gjumi dhe banjo
BODRUMI - kalldaja, llaventeria,banjo dhe hapsira e bodrumit per nevoja te ndryshme e cila ka edhe hyrje te veqant nga oborri .

Perparsi e kesaj shtepie eshte se ne oborr posedon edhe pusin (bunarin) i cili eshte ne gjendje shume te mire dhe me uje te pishem.
Ne foto mund te shifet projekti i shtepis se bashku me fotot e shtepis se ndertuar.
Te interesuarit mund te kontaktoin ne tel. (+383 )049 188 305