Nisani

Është publikuar nga Sabit me datën 06/10/2022 19:28.
Çmimi: 8 000 €
Viti: 2013 Kilometra: 160 000
Karburant: Naftë Marrshi: Automatik

Nisani eshte i ardhur nga Zvicra , posedon 4x4,posedon goma 4+4 ver+dimer, ka navigacion dhe kamera i servisuar dhe i kompletuar. Oer kontakr ne vajber ose tel :+41 79 516 53 09 & +383441637658 çemimi mundet te diskutihet.