blejë

Është publikuar nga Zeqir Sertolli me datën 26/11/2021 21:32.
Çmimi: 1 €
Trego distancën(Malishevë)

kërkojë dru me blerë drutë të jenë sa më të trasha dhjetë metra dry hai apo bung qarrë ndodhem në mesë therandës shtimes dhe malishevës numri kontaktit përmes watsapit +48539590036