unë shes, Vrbovac, Viti

Është publikuar nga Predrag me datën 10/08/2022 09:42.
Çmimi: 37 000 €

Shtëpia dhe toka janë të vendosura në rrugët kryesore për në Vitinë (5 km), si dhe në Mogila dhe Lekelekar, 12 hektarë (1200 m). unë shes
+381603658197

Kuća i zemljište nalaze se na glavnim putevima za Vitinu (5 km), kao i u Mogili i Lekelekaru, 12 hektara (1200 m). prodajem.