Bose Acoustimass 10 Series II Sistemi i Altoparlan

Është publikuar nga Tom Elvis me datën 18/10/2021 11:15.
Çmimi: 800 €
Trego distancën(Graçanicë)

Përmirësoni përvojën audio dhe shijoni zë të ngjashëm me teatrin në shtëpi me sistemin e altoparlantëve Bose Acoustimass 10 Series V. Ky sistem 5.1 përfshin katër folës reflektues, një altoparlant qendror dhe një modul Acoustimass.