Shiten trojet në fshatin Bardhosh–Prishtinë

Është publikuar nga Asllan Dibrani me datën 23/09/2021 18:37.
Çmimi: 7 000 €
Trego distancën(Prishtinë)

Shiten trojet në fshatin Bardhosh–Prishtinë
“Kompleksi Arta “

Shiten trojet në fshatin Bardhosh –Prishtinë “Kompleksi Arta “sipas planit urbanistik. Trojet janë të ndara sipas terrenin me sipërfaqe të ndryshme nga 3.5 deri në 5 ari. Kompleksi “Arta” gjenet në fshatin Bardhosh ku dita ditës është duke u shndërruar në një lagje moderne të Prishtinës me një infrastrukturë dhe plan në stil të shteteve perëndimore. Shtrihet në kilometrin e katërt nga Prishtina në drejtim të Podujevës .trojet janë 1.500 metra nga stadiumi i ri ndërkombëtar, qe do filloj ndërtimin së shpejti me çka këto troje do te kenë një vlerë të dyfishtë shumë shpejt. Kompleksi pa një pozicion shume të qetë,pamje gjelbërim larg betoneve,larg zhurmës,larg përplasjeve. Po ashtu vlen të përmendet se në udhëkryq tek fillimi i trojeve është stacioni i autobusit për pasagjerë. Në lagje, po ashtu ka lokale ushqimi ALBI,ITC,shkolla fillore ,pompa e benzenit ,ambulanca ,Zyra e ofiqarisë, shumë kafiteri,restorante,
servise automjetesh e shumë e shumë lokale tjera qe u hyjnë në shërbim banoreve. Ne shume vende në Kosovë është sistemi elektrik i dobët, por aty para tre muajsh u vendose trafo e re, Në fund të trojeve është po ashtu kanalizimi i ri i. Përparësi në blerjen e tyre kanë të gjithë qytetarët nga shtetet e Perëndimit dhe nga Kosova, familjarët e ngushtë dhe farefisi i tyre. Nëse bashkohen dhe në formë kolektive me i blerë atëherë trojet mund ti përcaktojnë vet se kush me kenë donë të mbetet afër njeri tjetrit. Çdo kush që e blen një truall ndërtimi aty, njëkohësisht pa pagesë i takon edhe një parcelë e përbashkët e vogël përafërsisht 1.5 ari qe është planifikuar për një kopsht të përbashkët familjar dhe për fëmijë. Trojet kanë kanalizimin e ujerave t zeza me trashësi Fi 300,instalimin e rrymës po ashtu me kabllon e parapare industriale trashësinë Fi 120,dhe instalimin e ujë secili truall në brendësinë e vet rreth rrugës. Rruga është lëshuar 5 metra gjerësi dhe banoret me lëshuar nga 1 m trotuar mendoj se është me standarde evropiane. Është e shtruar me zhavorr dhe gur të bardh e përgatitur për asfalt dhe e ngjeshur me mjete të renda,por për shkaqe të përvojave në praktikë gjatë ndërtimit të lagjeve të tilla po pësojnë dëmtime ,kështu qe inxhinierët thanë me mirë te bëhet pas nderimit të lagjes.
-Rruga është asfaltuar deri të trojet. Autostrada i ndanë vetëm 500 metra nga e cila mund të inkuadrohen shpejt në rrugën për Prishtine,Mitrovicë,Podujeve dhe në Autostradë Prizren Gjilan,Shkup dhe Tiranë.
Po shtoj edhe një proverb popullor për shitjen e shtëpisë .
Kish qene një doktor qe kishte një shtëpi shumë moderne për shitje. Aty afër, po ashtu një rome qe kishte një tip kasolle afër doktorit. Qe të dy i publikuan objektet për shitje. Blerësi interesohet për ti blere dhe pyet doktorin ai afron një çmim normal .Kur e pyeti romin, ai e përcakton një çmim për kasollen e vet më të lartë se doktori!Blerësi habitet dhe e pyet si po mendon ti me vlerësuar ma shtrenjtë se doktori këtë shtëpi aq të keqe ? Romi i përgjigjet blerësit. E zotëri po,po unë e kam komshiun e mire doktorin e kushdoqoft, nëse donë me blere shtëpinë e doktorit fillimisht blerësi pyet se kenë e ke komshi e përfundoj përgjigjijen romi. Prandaj të keni kujdes edhe ju,se kenë do e keni komshi. Unë do të jam,po ashtu shume i kujdesshëm, qe mos ti jepet rasti me hy gjithëkushi në ato troje. Iu mirëpresim me kënaqësi ofertat e juaja me respekt nga pronari Asllan Dibrani.
Realizimin dhe ndarjen e trojeve deri në të drejtën e fletës poseduese për secilin truall e ka bërë Mr.Sci.Sabri Zylfiu,Drejtor(Gjeodet i licencuar-nr.81)Geo-Consulting sh.p.k.-Kompani e licencuar me nr.23. Tel:0038344100601
Projektit i “Kompleksit Arta” në ndërtimin praktik rruga, ujë ,rrymë dhe kanalizimet u realizuar nga Inxhi: Fatmir Disha studiues në Fakultetin Politeknik të Inxhienerisë së Ndërtimeve në Tiranë me Kompaninë “Brajshori” shtrimin e rrugës dhe hapjen kanaleve, pronar Hamdi Brajshori banues në Prishtinë Tel:0038344262521
Kontaktoni me ne si me poshtë:
Mobil: 0049 - 172/ 134 91 96
Mobil: 0049 - 179/ 501 74 84
0se në Kosovë:0037744410798
Të gjithë telefonat kanë viber ose whatsapp
Po, edhe përmes emailit info@dibrani-transport.de Stuttgart Gjermani mund të na shkruani.
Kush do qoftë qe ka fat e blen truallin, ne ia përkthejmë të notari sipas rregullave ligjore qe posedon me kontratën e shitblerjes.
Më poshtë i publikojmë trojet dhe emrat e blerësve deri më tash:
Nr. 1 jam në dilemë ta le për veti apo ta shes?

Unë Asllan Dibrani ish i burgosur politik ,anëtar i Lidhjes së shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë në Gjermani,Piktor,humanitar dhe afarist në Shtutgart Gjermani Qershor 2021 kontakti me mua si më lartë:
Nr -19 i blere nga


Dipl.- Ing. Daut J. Cakiqi
Schorndorfer Str. 77
71332 Waiblingen GJERMANI
Mobil: 0174 / 72 567 81
Mail: daut.c@live.de

Nr -20 i blere nga

Diplo.Ing Feier Arkitekt
Asllan Boshnjaku
Lonhard Weiss str. 1
73033 Göppingen
Tel :004971613084756
Mobil. 004917641424962

Nr 26 i parcelës i blerë nga

Remzi Gubetini
Fshati Bardhosh
10.000 Prishtine
Tregtar afarist
Tel: 0038345559090