Xhama Levizes

Është publikuar nga Raif me datën 27/05/2022 12:12.
Çmimi: 0 € -
Trego distancën(Mitrovicë)

Xhama Lëvizës
Sistem palosës për mbyllje të ballkoneve, terasave dhe hapësirave të caktuara sipas kërkesave tuaja!
Ky sistem është i përshtatshëm për shkak që mbron nga erërat, shiu, bora dhe zhurmat nga ambienti i jashtëm.
Është fleksibil sepse xhamat mund të hapen dhe të palohen në një kënd duke e sjell ambientin në gjendjen e mëparshme!
tel : 045 528 364
383 49 637 899