Vegla Pune

Është publikuar nga Hillti me datën 15/05/2021 23:24.
Çmimi: -
Trego distancën(Skenderaj)

Shes shum lloj te hilltav te Reja dhe te perdorura qmimiet sipaa marrveshtjes te gjitha jon te ardhura dhe te prodhuara ne Gjermani gjithashtu edhe dhllajferica te Mdha deri 2300w