Vali-Shitet Banesa te Rosha Gjykata e re

Është publikuar nga Agjensioni i Patundeshmeris Vali me datën 11/07/2022 11:45.
Çmimi: 29 000 € 29 000 €
Trego distancën(Ferizaj)

Vali-Shitet Banesa te Rosha Gjykata e re
Vali- Banesa ndodhet Llamella 6 objekti 3
Vali-Banesa esht kati 3 dhe kati 9 dhe posedon 62.34m²
Qmimi fillestar i m² esht 580€qmimimi diskotushem

+38345843614 & +38348109101