Djem të mrekullueshëm pomeranez me ngjyra të rrall

Është publikuar nga synoradm84@gmail.com me datën 28/05/2022 22:58.
Çmimi: 250 €
Trego distancën(Mitrovicë)

Merren djali merle çokollatë dhe një djalë tigër
Ne kemi tre djem pomeranezë të gatshëm të largohen tani. Një djalë është çokollatë merle dhe dy djem janë tigër (i zi me cirk). Të dy prindërit janë kafshët tona shtëpiake dhe jetojnë me ne në shtëpinë tonë. Mamaja është merle dhe babai është çokollatë dhe cirk.
Këlyshët janë shoqëruar që nga lindja. Ata duan të trajtohen. Të gjithë këlyshët janë shumë të sigurt dhe të gjallë.
Ata janë tepër të lezetshëm që duken si arinj të vegjël. Ngjyra e tyre plotëson pamjen e tyre. Ndërsa rriten, ata vetëm do të bëhen më të mrekullueshëm. Të dy prindërit kanë gjenetikë të shkëlqyer, kështu që këlyshët do të kthehen në pomeranezë mahnitës. Ata kanë pallto të buta dhe të trasha, fytyra të lezetshme arush pelushi, trupa kompaktë me gunga, këmbë të shkurtra dhe veshë të bukur të vendosur. Kjo është një mundësi e rrallë për të pasur një pomeranez të një ngjyre kaq unike, ekskluzive dhe ekzotike.
Këlyshët do të vijnë të kontrolluar nga shëndeti, të mikroçipuar, të trajtuar për krimbat dhe pleshtat me vaksinime të azhurnuara, 5 javë sigurim falas dhe një paketë këlyshësh.

Nuk ka humbur kohë