Shiten Kosa te ndryshme

Është publikuar nga Keti me datën 06/07/2022 20:14.
Çmimi: 350 € 280 €
Trego distancën(Therandë)

Shiten Kosa te ndryshme per Bari te ardhura nga Zvicra

Husqvarna Quantum XTL50 5ps
Madhsia e shpates-briskit 1 meter
Qmimi 350 Euro

LUX Briggs-Strattor 550E
Madhsia e shpates-briskit 90 cm
Qmimi 380 Euro

SOLO LA250 (250cc-kubik)
Madhsia e shpates-briskit 1 meter
Kjo ka edhe mundsin e shendrimit per Frez, sistemin e njejt me Golldanit.
Qmimi 390 Euro

Nr. kontaktuer Viber dhe WhatsApp
049 304 199