Shesim miell misri të bardhë tradicional.

Është publikuar nga Hyseni me datën 26/11/2021 20:54.
Çmimi: 1 €

Shesim miell mistri të bardhë tradicional.
Kultura e mistrit është punuar ne mënyrë manuale pa sterpikje të herbicideve dhe plehrave azotike ,pra është prodhim ekologjik qe dallon shumë nga prodhimet industriale.
Sasia shitet me porosi paraprake ,sepse nevoitet koha e përgatitjës (punimit ) për ndarje nga boqa dhe bluarjën e tij.
Ne mund t`i furnizojmë marketet me miell mistri ushqyes ekologjik deri në 2 ton.
Mund të kontaktoni ne këto adresa: Komuna e Istogut,fshati i Uqës.
Hysen.muzlijaj@gmail.com
Nr.mob. 044 655 957