Shitet traktorii i prodhimit gjerman Guldner 45

Është publikuar nga Hyseni me datën 28/11/2021 17:35.
Çmimi: 3 200 €


Shitet traktorii i prodhimit gjerman Guldner 45
Traktori është 4 klipa me 4 shpejtësi te shpejta dhe te ngadalshme, ka dy kardana dhe motorr mjaftë i fuqishëm me hargjime te vogla.Është i përshtatshem dhe i fuqishëm për freza,prese dhe mjete tjera bujqësore.
Per mometin ka nevoj t’i ndërrohet nje llager dhe një diktun-simering .
Bëjmë ndërrime me makinë qe qvosh miser (kollomoq) te tipit SIP,Zmaj,etj si edhe me kafshë , vjeta e lopë
Qmimi: 3200 Euro
Tel.nr.mob. 044 655 957