Këlyshë qensh të mrekullueshëm qimedredhur!

Është publikuar nga Max45 me datën 03/06/2022 15:43.
Çmimi: 500 €

Këta këlyshë të bukur standarde dhe lodër prej qimedredhur të gatshëm për shtëpinë tuaj të dashur përgjithmonë. Të gjithë këlyshët do të kontrollohen veteriner, vaksinimi i parë (6 në 1), mikroçipuar, krimb i azhurnuar. Këlyshët gjithashtu do të vijnë me 4 javë sigurim falas dhe pako me këlyshë. Mund të shihen edhe nëna edhe babai. Të dy prindërit janë të qartë PRA përmes testimit të ADN-së.
Foto e babait në shportën vjollcë