Orendi

Është publikuar nga NN me datën 16/05/2021 15:18.
Çmimi: 70 €
Trego distancën(Fushë Kosovë)

Shesim orendit si me vijim:

1 Krevat (Shtrihet per fjetje)
1 Orman (I ndare ne 2 Pjese njera pjese 1.20 tjetra 80)
2 Dollapa (Me nga 2 fijoka)
1 Pale Perde 3 x 2.52
Orendit shiten sic jane dhe nuk shiten ndaras, por vetem te gjitha.
Cmimi per te gjitha: 100.00€
Vendi: Fushe Kosove

044307533 (vetem viber)