Univerzal IPTV - 45 EURO NE VIT (OFERT)!

Është publikuar nga UNIVERZAL me datën 18/10/2021 12:46.
Çmimi: 45 €
Trego distancën(Prizren)

Univerzal TV ofron kanale televizive anembanë botës me kualitet FULL HD dhe me stabilitet.
Gjithsej janë përmbi 5000 kanale nga e gjithë bota + VOD & Netflix.
Egzistojnë 262 kanale shqip, 301 kanale gjermane, 541 kanale franceze, 275 kanale angleze, 273 kanale italiane, 333 kanale nga bosnja, kroacia, serbia, sllovenia, maqedonia e veriut dhe malit te zi, 277 kanale skandinave e shumë kanale të tjera nga Evropa dhe Bota.
Të gjitha këto kanale përfshijn të gjitha kanalet nga lajmet, filma, dokumentar, muzikë, kanale për fëmijë dhe SPORT
Kanalet funksionojnë në pajisjet SMART TV, AMAZON FIRESTICK, ANDROID BOX & ANDROID TV, MAG DEVICE, APPLE TV, FIRE TV, PC dhe TELEFON.
Univerzal TV ju garanton cilësi dhe për gjdo nevojë na kontaktoni ne do të ju ndihmojmë.
Të gjitha këto me ofertën më të fundit për vetëm 45 EURO për 1 VIT ofertë kjo e cila zgjatë deri më 1 Janar 2021.
Për më shumë informata na kontaktoni në Viber ose WhatsApp ose edhe ne numrin e telefonit apo edhe në e-mail.