Detektor Garrett At Gold

Është publikuar nga Lemi me datën 13/05/2022 19:53.
Çmimi: 650 €
Trego distancën(Kaçanik)

Shes Garrett At Gold ka dy paisje kerkimi ndegjusat si dhe bateriat me adapter qka mbushe detektori ben ndarjen e metaleve si dhe injoron hekurin qmimi 650 e