Stufe per nxemje qendrore

Është publikuar nga Agim Sogojeva me datën 26/09/2021 22:49.
Çmimi: 400 €
Trego distancën(Prishtinë)

Shes stufen per nxemje qendrore ( me dru dhe thengjill ) 35 KW me pompe per qarkullimin e uji dhe enen ekspanduese.